Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox tuning

<< < (5/14) > >>

VEPAR:
za poćetak dosta je i 17.5 karb.ako bude trebalo radilicu mijenjat pa se onda stavi veći karb jedva ćekam da se :biker:

dhorvat:

--- Citat: dino gp1 - 24 Veljača, 2009, 17:24:32 ---Nemoj svima vjerovati... slobodno koristi silkolene, to je kvalitetno ulje :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Potpis  :icon_thumright:

Ja sa svojim Roxom prošao preko 60 tisuća na Fuchs Silkolene Scoot Sport 2 ulju  :happy3:

Raspitaj se tko u tvojoj okolici zna sređivat skuter (štelanje prijenosa i štelanje fergazera) i odfuraj kod njega. Jer sam možeš samo sr#nje napravit  :toothy11:

Po?etnik:
trebo si 19 ili 21, po meni idealno 19 no dobro... ako ne mislis radilicu novu onda bar kvaalitetnije lezaje uzmi... jesi dobio karbonske lamelice uz taj kit??  ako nisi kupi ih... uzmi u obzir da kit moras RAZRADITI i ne smijes vozit sa nepostelanom smjesom.

dino gp1:

--- Citat: Početnik - 24 Veljača, 2009, 20:31:10 ---trebo si 19 ili 21, po meni idealno 19 no dobro... ako ne mislis radilicu novu onda bar kvaalitetnije lezaje uzmi... jesi dobio karbonske lamelice uz taj kit??  ako nisi kupi ih... uzmi u obzir da kit moras RAZRADITI i ne smijes vozit sa nepostelanom smjesom.

--- Kraj citata ---

Biti će mu dobar i ovaj 17.5 iz malossi pakiranja...

Crazy Kuree:

--- Citat: Početnik - 24 Veljača, 2009, 20:31:10 ---trebo si 19 ili 21, po meni idealno 19 no dobro... ako ne mislis radilicu novu onda bar kvaalitetnije lezaje uzmi... jesi dobio karbonske lamelice uz taj kit??  ako nisi kupi ih... uzmi u obzir da kit moras RAZRADITI i ne smijes vozit sa nepostelanom smjesom.

--- Kraj citata ---
što će mu ležajevi drugi?  malo je prešo i nema ih razloga mjenjat a i nak ti seriski su vrlo kvalitetni tak da nema potrebe mjenjat dok ne ode, nije to kiinez pa da su neki nekvalitetni ležajevi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju