ovakvih sranja sam se nagledo uzivo i previse...vjerujete mi..kod nas ti je ono u specijalnoj policji npr su sve neke face iz grada i sad kad je sta frka kakva ....oni dodju udaraju i onoga ko nije kriv i ko jeste...i to ljudi ne pruzaju otpor a on mu polomi 20% kostiju u tijelu i na kraju ne odgovaraju...meni su frenda bezze...mi bili na partyu jednom i potukli se nekakvi do nas....i sad ono dosla specijalna i tam vam ufatise mog frenda jer je imo crveni duks kao taj jedna sto se tuko i ubise ga..mi svi se deremo nije on...i mi krenuli jbg da ga nekako spasimo...sipak,20 specijalca kad pocne udarat samo lezi i miruj...tu sam ja imo slomljenu ruku kad me seljak udario onom palicom po ruci....i poslije kad hoces tuzit ...nemozes nista....ni jedna tuzba ne prodje i uvijek izgubis ...eh zato su kod nas raja krenuli drugcije..sazna mu ime i prezime...i onda ga ufati negdje u mraku ili mu polomi sve kosti ili mu sazna ime brata,oca,matere ,auto koje vozi ...nekako mu se osveti...sad u zadnje vrijeme je popularno...vide te u autu i izresetaju i tebe i auto.....ko ne vjeruje ..nek pogleda novinske clanke na tuzlarije.net...ili tuzlalive.ba,to su sve vijesit iz ovog grada ali cesto se nadje i ono pucnjave i to....svake sedmice je takva jedna situacija neko puco na nekoga iz osvete....jbg kad nema zakona i pravde...ljudi poceli uzimat pravdu u svoje ruke...nije ni to ok..ali ocito nema drugog rijsenja...... Bila je jos jedna situacija prosle godine....ima kao veliko igraliste i tu se skupe ovi sa autima,motorima,skuterima ..ono slusa se muzika...ko zna stunta...ovi sa autimas e okrecu,turiraju malo...i to mjesto je ovak udaljeno od zgrada ...ne smeta se nikome...ali nadje se neki pametan i uvijek nesto sere...i dosla je specijalna policija u kombiju...i momcima sa motorima kao ono nesmiju tu biti da idu odatle vako nako i ovi pitaju sto ,sta to radimo..a likovi su samo sjedili i sliusali muziku ..pili pivo i to je to....i ovaj jedan policajac se napravi pametan kad us ovi rekli necemo i gurne jedan motor a taj jedna obori jos 4.....i ovi skoce ...bilo ukupno 5 specijalca i 2 obicna drota...i skoce momci i pocnu se udarat sa njima ....pored sjedile 2 cure i ovaj pridje u cure pocne udarat specijalac palicom i brat od te cure jedne izvadi pistolj iz auta i 4 metka u specijalca ispuca ....uglavnom specijalci izvukli deblji kraj sto se tice povreda jer ovi sa motorima su sve bili ono neki bilderi po 110-140 kila tako da im ni zastita nije pomogla niti sta drugo...ne opravdavam ni jedne ni druge..ali brate pric i cure koje sjede pocet udarat palicom stvanro treba bit debil.....