Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
Go-Go RUNNER:
Ali reci mi je li ti 50l??
Pijaca takve vrste u mojoj blizini nažalost nema :( Najbliži mi je TTTS a imam i do njega sat vremena...
Kad bi bio dobar i meni našao jedan za 300kn :)
ive_91:
prosli tjedan u pevca uzeo onaj luksov pistoljza 550 ili tako nesto kuna. mogu rec da sam ga prvo dobro usosio u ulje sa svih strana i sad cu to ispustit van i ulit novo ponovo, al radi fino evo bas sam napravio bio jedan test sa m10 srafom stavio sam na najace i kompresor je bio na 10 bara i zašppanal sam to i da bi otpustil sraf trebao sam polugu od 1m znaci da dobro steze i otpusta bome.. evo neki dan sam isao odpustit centralnu maticu od kotaca na skuteru koja je sva hrdjava i stoji ko zna kolko s tim da je masina na podu i bez kocnice i otpustil je bez nekih vecih poteskoca. isto tako i šrafe zamasnjaka od auta ljepo otpusti bez problema nekih.
za sve ozbiljnije bi ipak trebalo nabavit neki chicago pneumatic od nekih 1000nm i da ima 3/4 i to je nekaj osnovnog da bi radil nekaj zahtjevnije tipa glavcine kotaca na autima i sl.
maki 225:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Kolovoz, 2011, 19:17:48 ---Ali reci mi je li ti 50l??
Od 25 je,al meni i nije potrebno više.
--- Kraj citata ---
Go-Go RUNNER:
aaaa 25, kad bi uzimao od 25 uzeo bi novi 500kn 5 g garancija
maki 225:
ma dobro al ja sam to kupio prije 2god skoro s tim da sam dobio 2 crijeva jedno 2m jedno 5m,nastavak za propuhivanje,za pumpanje gume i špricu za farbanje,
Bio je nov donešen iz austrije par puta upaljen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju