Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (16/76) > >>

alfist159:
Super je ovaj iz baumaxa, necete faliti, nisam proba piturati al ocu kroz koji dan. Vsriomat i kvacilo ide ko od sale.

Go-Go RUNNER:

--- Citat: maki 225 - 24 Kolovoz, 2011, 21:57:15 ---ma dobro al ja sam to kupio prije 2god skoro s tim da sam dobio 2 crijeva jedno 2m jedno 5m,nastavak za propuhivanje,za pumpanje gume i špricu za farbanje,
Bio je nov donešen iz austrije par puta upaljen.

--- Kraj citata ---

aj nadi i meni takvo šta  :)

ziloryder:

--- Citat: stunt_master - 24 Kolovoz, 2011, 16:49:48 ---Meni lakse nego sa sprejom puno... Prodes sa spricom, ako negdje nije lijepo uhvatilo ponovis i nevide se razlike u nijansama,a kod spreja uvijek neka muka s tim .... Vidices sam,ovisi kako kome odgovara  :dontknow:

Gdje si kupovao tu opremu ?

--- Kraj citata ---

bas me zanima, sa sprejom radim od 7 god. i ide mi odlicno al nemos sve tip-top..kao sta si rekao i ja vjerujem da je puno lakse i bolje

Ma pištolj sam u prolazu u italiji uzeo, puhalicu nabavio, spricu dobio za dobro odradjen posao  :icon_thumright: .... Ima li kakva sprica slicna kao u airbrusha znaci da povlaci male tanke crte?? i da mos sarat kao :help:

Drnda:
ima u specijaliziranim trg. ili na ebay

marin-w:

--- Citat: ive_91 - 24 Kolovoz, 2011, 19:21:23 ---prosli tjedan u pevca uzeo onaj luksov pistoljza 550 ili tako nesto kuna. mogu rec da sam ga prvo dobro usosio u ulje sa svih strana i sad cu to ispustit van i ulit novo ponovo, al radi fino evo bas sam napravio bio jedan test sa m10 srafom stavio sam na najace i kompresor je bio na 10 bara i zašppanal sam to i da bi otpustil sraf trebao sam polugu od 1m znaci da dobro steze i otpusta bome.. evo neki dan sam isao odpustit centralnu maticu od kotaca na skuteru koja je sva hrdjava i stoji ko zna kolko s tim da je masina na podu i bez kocnice i otpustil je bez nekih vecih poteskoca. isto tako i šrafe zamasnjaka od auta ljepo otpusti bez problema nekih.

za sve ozbiljnije bi ipak trebalo nabavit neki chicago pneumatic od nekih 1000nm i da ima 3/4 i to je nekaj osnovnog da bi radil nekaj zahtjevnije tipa glavcine kotaca na autima i sl.

--- Kraj citata ---

Ja sam uzeo erb-in u metro-u za 360kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju