Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (14/76) > >>

Go-Go RUNNER:
Istina, polovni su uglavnom preskupi a stari po par godina,  jedino je jedan bio u burzi 500kn 50l to je najpovoljnije šta sam našao... mislim da ću uzet u bauhausu 1000kn 50l 5 godina garancije

ziloryder:
Ja san sve nabavia, i pistolj, i puhalicu onu, i spricu za pituravanje s onom bocom kao  :icon_thumright: samo jos triban uzet kompresor nac cu u baumaxa kod nas ima za 400-500kn solidnih za moje i cacine upotrebe necemo sad vlakove rastavljat  nego cisto za odvidat koju vidu, opiturat nesto i tako to :toothy9: ..... nego me zanimalo kako je inace piturat s kompresorom moras li pratit non stop pritisak.. jel ti usere boju kad ostane malo zraka ili???

stunt_master:

--- Citat: ziloryder - 24 Kolovoz, 2011, 16:05:20 ---Ja san sve nabavia, i pistolj, i puhalicu onu, i spricu za pituravanje s onom bocom kao  :icon_thumright: samo jos triban uzet kompresor nac cu u baumaxa kod nas ima za 400-500kn solidnih za moje i cacine upotrebe necemo sad vlakove rastavljat  nego cisto za odvidat koju vidu, opiturat nesto i tako to :toothy9: ..... nego me zanimalo kako je inace piturat s kompresorom moras li pratit non stop pritisak.. jel ti usere boju kad ostane malo zraka ili???

--- Kraj citata ---
Meni lakse nego sa sprejom puno... Prodes sa spricom, ako negdje nije lijepo uhvatilo ponovis i nevide se razlike u nijansama,a kod spreja uvijek neka muka s tim .... Vidices sam,ovisi kako kome odgovara  :dontknow:

Gdje si kupovao tu opremu ?

doritos:

--- Citat: alfist159 - 24 Kolovoz, 2011, 10:27:46 ---Da, to ti je trenutna akcija i ja sam slučajno iša pogledati i vidija tu cijenu i kupija. Garancija je godinu dana. Kad isprobam mogu vam javiti info iz prve ruke!

--- Kraj citata ---

Javi nam  :icon_thumright:

maki 225:
Pa odi na pijacu di se prodaju polovne stvari tamo sam svog našao.
I što je najbolje možeš se cijenjkat.xd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju