Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
3alfa3:
Trebao bi neki kompresor zraka. Novi, sto jeftiniji (zapravo, ne neko smece nego neki koji je best buy u klasi). Treba mi za ispuhivanje raznih sitnica, pumpanje guma na autu/skutu, a ako ima snage za pokretat pistolj za odserafit serafe na kotacu auta, matice radilice sa skuta i slicno - super, ali to nije neophodno.
Dakle, kompresor zraka + taj alat za njega... koliko to odprilike kosta i gdje pogledat?
Sto bi se moglo ocekivat od nekog koji u tanku od 20-25 litara moze nadrukat 8 bara?
robert:
uzmi u pevecu onaj mali plavi za 600 kuna. ja ga imam i koristim za sve moguće.
pumpam gume, skidam variomat i slične stvari bez problema.
3alfa3:
Aj malo vise detalja. Proizvodjac, koji je alat u paketu itd.
Jebga kad Pevec skrtari pa mu web lici na letak i nista na njemu ne mozes vidjet
fatal1ty:
ja sam gledao cijene i sve to,neki solidni kompresor,pištolj i ostli pribor će te doći najmanje oko 1000kn,mislim da sam luxov pištolj vidio za 400kn,i kompresor za 600kn,a ostali priključci isto lux u kompletu oko 200kn
robert:
proizvođač je einhell i bio je na akciji bez opreme (crjevo i ostale stvari) za oko 400 kuna.
koliko znam imaju isti takav ali sa crjevom i malim pištoljem za čišćenje za oko 600 kuna.
kompresor je na kotačima i vrlo lagan. radi brzo i pouzdano. sad nemam pri ruci da pogledam koliko ima litara.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju