Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
Miki-speedy:
A imal ko da prodaje dijelove kompresora?
Treba mi glava
Go-Go RUNNER:
--- Citat: alfist159 - 24 Kolovoz, 2011, 10:27:46 ---Da, to ti je trenutna akcija i ja sam slučajno iša pogledati i vidija tu cijenu i kupija. Garancija je godinu dana. Kad isprobam mogu vam javiti info iz prve ruke!
--- Kraj citata ---
e to sam i mislio, jer znam da je bila 900kn cijena... dok se ja stelim bit će 1000 :redface:
probaj pa javi :icon_thumright:
maki 225:
Pa pogledaj polovni,na njuškalu,placu i tak.Ja sam za svoj dao oko 300kn s alatom i još uvijek radi kao nov.
Neka pantera marka.
Go-Go RUNNER:
300kn 50l?? pogledat ću sad na njuškalu možda ima nešto pametno
3alfa3:
--- Citat: maki 225 - 24 Kolovoz, 2011, 13:44:56 ---Pa pogledaj polovni,na njuškalu,placu i tak.Ja sam za svoj dao oko 300kn s alatom i još uvijek radi kao nov.
Neka pantera marka.
--- Kraj citata ---
To nije normalna cijena. Obicno su na njuskalu jedva nesto jeftiniji nego najpovoljniji na akcijama, a i ne dolaze s alatom. Tebi se posrecilo. Cak i 2-3 godine stari nisu jeftiniji od 30tak % od novih. Ali ponavljam - tu i tamo naleti i takav, samo to je iznimka, a ne pravilo
Da kupujem sad sebi, nebi nimalo razmisljao - ovaj novi od 50 litara i 800kn je sigurno best buy i zapravo mi je zao kaj sam malo u financijskoj stisci pa si ga ne mogu trenutno priustit jer bi ga kupio samo tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju