Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (9/76) > >>

Drnda:
ako netko od cestih clanova prodaje nek mi javi, ili ako netko ugleda negdje u trgovini neki da je ok pa da mi javi

Rinsy:
imaš solidne za 700-800kn od 25litara a od 50 800-900kn, ja imam od 25 sve živo ispuhuje,pumapa,pitura,brusi...sve...

Drnda:

--- Citat: Rinsy - 29 Srpanj, 2011, 21:53:00 ---imaš solidne za 700-800kn od 25litara a od 50 800-900kn, ja imam od 25 sve živo ispuhuje,pumapa,pitura,brusi...sve...

--- Kraj citata ---
pistolj, ne kompresor

alfist159:
Tema koja je uvik aktualna! Nakon posuđivanja i raznih pi*darija odlučija sam kupiti svoj kompresor... E, sad, mislim da je minimum 50L, ima u baumaxu za 899kn i još set sa 5 onih pi*darija za 200, znači 1100... Jel dovoljan taj od 50l za ponekad lakiranje seta plastika i tako to? Znam da je bitno imati vrhunski pištolj za lakiranje, ja imam mislim onaj falši LUX koji se zove ELIX, platija sam ga 170kn ima neki 4-5 godina, sad je li taj ok ili bi ipak tribalo uzeti nešto ozbiljnije? Za odvidavanje matica imam neki pro pištolj stariji od mene vjerojatno...

Drnda:
iskreno meni je 24 litra kompresor i sve s njim radim, za maatice ako je jako tvrdo treba cekati da nafila zrak, za bojanje, ako bez prestanka drzim spricu da prska onda treba malo stajati svako nekoliko da ne pada previse tlak, za ovako nesto ne preozbiljno se da raditi i sa obicnim pistoljem.. ja sam za 200 kn nabavio isto taj set, do sada sam obojao barem 100 metara ograde i ostalih gluposti s njime i za moje potrebe mi vise ne treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju