Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
massi:
ja sam uzeo kod nas u rovinju u trgovini alata i zeljezara je taj pneumatski pistolj makita cak dobio i produzetak i neke nasadne gedore za odvrtati i platio sam ga 460kn ali sam jako zadovoljan sa njime nisam radio puno ali za ono sta mi treba i kad nekom stavljam blokadu je dusu dalo i također sam kupio kompresor nuair 50l za 900kn i super je a komplet za ispuhivanje, pumpanje guma i farbanje sa crijevom od einhela sam platio nekih 240kn
Drnda:
--- Citat: pralas - 29 Srpanj, 2011, 19:33:49 ---drnda:ja sam gledao u pevecu pistolj koji ja imam,kosta 800kn ali ja sam ga jos prije par mjeseci kupio polovnog tu na forumu za 300kn radi bez greske a sa crijevom odgovarajuce debljine odmah skida svaku maticu ;D
--- Kraj citata ---
kupio od marina, dobro da te sluzi, on gej ima onaj elektricni :toothy12:
preskupo mi je davati veliku lovu za pistolj , meni treba neki do max 500 kn, moze s nastavcima ako su ok kvalitete, svejedno kuci imam sve od uniora, a oni su profesionalni alat jbg...
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 20:33:18 ---kupio od marina, dobro da te sluzi, on gej ima onaj elektricni :toothy12:
preskupo mi je davati veliku lovu za pistolj , meni treba neki do max 500 kn, moze s nastavcima ako su ok kvalitete, svejedno kuci imam sve od uniora, a oni su profesionalni alat jbg...
--- Kraj citata ---
tesko da ces novi naci do 500kn,barem ja u osijeku nisam vidio ispod 800kn a ima onih i do 2 000 :drunken_smilie:
probaj naci polovni,meni je kompresor i pistolj alat od najvece pomoci ;)
Drnda:
kompresor mi puuuno pomogne, a pomogao bi i pistolj da ne gubim svaki put xx minuta vremena na blokiranje da mogu nesto odviti..
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 20:39:04 ---kompresor mi puuuno pomogne, a pomogao bi i pistolj da ne gubim svaki put xx minuta vremena na blokiranje da mogu nesto odviti..
--- Kraj citata ---
pa bas to,must have
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju