Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
Drnda:
kad ste vec se rasspisali ponovno. koliko dodje neki solidan pistolj da nije smece, da mogu odvijati lakse ove gluposti na skuterima, motorima i opcenito sto mi treba... imam onaj od 25 litara kompresor, sasvim ok je, ali ono, fali mi puno puta pistolj jer znam slomiti rucke uniorove debljine 16 mm , a neda mi se davati 200 kn svako malo... jucer u jednog majstora posudio pistolj i odvio sam jedva maticu variomata , pritisak je bio 8,2 bara, max sto moze nafilati i 10 sekundi je trebalo tuci da popusti na max snazi... ,na toj matici sam slomio prvo jednu patent rucku, pa jednu rucku tj polugu, i sa drugom od pola metra nisam uspio skinuti, a dizem skuter s osobom na njemu, odustao i trazio pistolj. sad mi je to must have :toothy12: :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 18:08:20 ---kad ste vec se rasspisali ponovno. koliko dodje neki solidan pistolj da nije smece, da mogu odvijati lakse ove gluposti na skuterima, motorima i opcenito sto mi treba... imam onaj od 25 litara kompresor, sasvim ok je, ali ono, fali mi puno puta pistolj jer znam slomiti rucke uniorove debljine 16 mm , a neda mi se davati 200 kn svako malo... jucer u jednog majstora posudio pistolj i odvio sam jedva maticu variomata , pritisak je bio 8,2 bara, max sto moze nafilati i 10 sekundi je trebalo tuci da popusti na max snazi... ,na toj matici sam slomio prvo jednu patent rucku, pa jednu rucku tj polugu, i sa drugom od pola metra nisam uspio skinuti, a dizem skuter s osobom na njemu, odustao i trazio pistolj. sad mi je to must have :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Drugi put tu maticu zategni na propisanih 4-5kgm i neces imat tih problema ;D
Deny:
drnda ovo ti treba kosta nekih 150 eur ali skida sve zivo ,matice sa kamiona ,prenos glavcine itd dosad mi se isplatio bezbroj puta ,tih je i ne ide na rac kao kompresor
3alfa3:
--- Citat: Deny - 29 Srpanj, 2011, 19:29:19 --- drnda ovo ti treba kosta nekih 150 eur ali skida sve zivo ,matice sa kamiona ,prenos glavcine itd dosad mi se isplatio bezbroj puta ,tih je i ne ide na rac kao kompresor
--- Kraj citata ---
mos mislit kak ce platit pistolj duplo vise od novog kompresora kojeg ima ;D
pralas:
drnda:ja sam gledao u pevecu pistolj koji ja imam,kosta 800kn ali ja sam ga jos prije par mjeseci kupio polovnog tu na forumu za 300kn radi bez greske a sa crijevom odgovarajuce debljine odmah skida svaku maticu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju