Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (34/76) > >>

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Travanj, 2012, 17:28:10 ---Evo, sredio sam sve kako zelim sa kompresorom.
Podesio sam ga da puni do tocno 8 bara (do sad je punio do 7,5), stavio dulje crijevo, skinuo sa njega naljepnice (jer sa svega skidam naljepnice  ;D ), napravio od flaha kuku za drzat crijevo (zaserafio pod seraf od motora kompresora), Prekontrolirao manometar za pumpat gume (pokazuje tocno).

Sad mi ga je zao gledat jer nemam nista za radit s njim  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ali je brutalno dobar osjećaj kad znaš da ga imaš ako ti treba!
nema više prosijačenja po susjedstvu i slično.

3alfa3:

--- Citat: robert - 13 Travanj, 2012, 17:40:38 ---ali je brutalno dobar osjećaj kad znaš da ga imaš ako ti treba!

--- Kraj citata ---

Ni sam nebi bolje napisao  :icon_thumright:

SixPack:

--- Citat: robert - 13 Travanj, 2012, 17:40:38 ---ali je brutalno dobar osjećaj kad znaš da ga imaš ako ti treba!

--- Kraj citata ---

Upravo tako  :icon_thumright:

@alfa: uzeo ga, valjda prekjučer, isti je ko tvoj, sve na istim pozicijama, sve... Jedino, vidi se malo ruzine na spojevima varova ručke i tako... Ali kompresor je ko ovi ostali, isti k**ra*, samo malo lošija završna obrada, i to je cijela folozofija...  :dontknow:
Nisam ga još pokrenuo  :icon_biggrin: jel moraš naliti ulje do one točke u sredini kruga, ili do kraja? Onaj fakin crveni ventil za regulaciju tlaka sam išao odvrnuti u smjeru suprotnome od kazaljke na satu kad ono nema graničnika, odvidao cijeloga... da poludiš...  ::)
Uzeo sam sve ostalo (dodatke) od Einhella, mnogo jeftino i rekao mi lik da je dosta njih reklamiralo LUX pneumatski, a Einhell nitko što on zna... Piše lijepo u uputstvima, za max. performanse pištolja koristiti crijevo od 10mm unutarnjeg prečnika... Vidjet ćemo kako će to raditi kad ga metnem u funkciju... samo da kuću ne raznesem, pa novinari, TV... Sramote... :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: SixPack - 13 Travanj, 2012, 17:53:45 ---Upravo tako  :icon_thumright:

@alfa: uzeo ga, valjda prekjučer, isti je ko tvoj, sve na istim pozicijama, sve... Jedino, vidi se malo ruzine na spojevima varova ručke i tako... Ali kompresor je ko ovi ostali, isti k**ra*, samo malo lošija završna obrada, i to je cijela folozofija...  :dontknow:
Nisam ga još pokrenuo  :icon_biggrin: jel moraš naliti ulje do one točke u sredini kruga, ili do kraja? Onaj fakin crveni ventil za regulaciju tlaka sam išao odvrnuti u smjeru suprotnome od kazaljke na satu kad ono nema graničnika, odvidao cijeloga... da poludiš...  ::)
Uzeo sam sve ostalo (dodatke) od Einhella, mnogo jeftino i rekao mi lik da je dosta njih reklamiralo LUX pneumatski, a Einhell nitko što on zna... Piše lijepo u uputstvima, za max. performanse pištolja koristiti crijevo od 10mm unutarnjeg prečnika... Vidjet ćemo kako će to raditi kad ga metnem u funkciju... samo da kuću ne raznesem, pa novinari, TV... Sramote... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Moj savjet je da odma promijenis ulje. Ako je isti, trebas kupit litru jer ide preko 8dl (mozda i preko 9dl). Trebas stavit kompresor na ravno i natocit do sredine crvenog kruga. Kad ispustas staro ulje, kad pocne slabije curit, nagni kompresor na stranu gdje je rupa pa ce jos toga izac.

Koliko si platio kompresor?

robert:
najjači su mi susjedi koji su me ismijavali i govorili "koji će ti rac kompresor"
tjedan dana kasnije su ti isti dolazili i pitali da im ga posudim

:thefinger: NEDAM :thefinger:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju