Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (28/76) > >>

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Travanj, 2012, 21:15:05 ---
za sad mi ne treba. jedino za kotace auta, al tu sam naviko koristit moment kljuc kod stezanja pa to nebi radio na pneumatiku

--- Kraj citata ---
ako ti ne treba onda se nemoj bacati bez veze u trošak  ;D

meni iskreno taj pistolj sluzi jedino kod skidanja matice variomata i zvona,sve ostalo sto se ne miče skidam gedorom  :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: pralas - 10 Travanj, 2012, 21:54:22 ---ako ti ne treba onda se nemoj bacati bez veze u trošak  ;D

meni iskreno taj pistolj sluzi jedino kod skidanja matice variomata i zvona,sve ostalo sto se ne miče skidam gedorom  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Da, nema sanse da ga kupujem dok mi ne zatreba.

Sad samo ne znam jel nabavit 5 ili 10 metara crijevo. I gdje nac neko dobro za male novce? Neko sto sire, a da je oko 100tinjak kuna

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Travanj, 2012, 21:56:55 ---Da, nema sanse da ga kupujem dok mi ne zatreba.

Sad samo ne znam jel nabavit 5 ili 10 metara crijevo. I gdje nac neko dobro za male novce? Neko sto sire, a da je oko 100tinjak kuna

--- Kraj citata ---
ako sarafas u blizini kompresora onda ti je 10 m predugačko,sve ovisi...ja iskreno ne znam koliko je moje ali dosta je dugačko,i super mi je sto ne moram biti u blizini kompresora...
ja sam svoje u pevecu kupio,plavo crijevo,deblje i samim time kompresor je jaci,mislim da je oko 70-80 kn...nade se,nije skupo

3alfa3:

--- Citat: pralas - 10 Travanj, 2012, 22:01:27 ---ako sarafas u blizini kompresora onda ti je 10 m predugačko,sve ovisi...ja iskreno ne znam koliko je moje ali dosta je dugačko,i super mi je sto ne moram biti u blizini kompresora...
ja sam svoje u pevecu kupio,plavo crijevo,deblje i samim time kompresor je jaci,mislim da je oko 70-80 kn...nade se,nije skupo

--- Kraj citata ---

--- Citat: 3alfa3 - 10 Travanj, 2012, 17:30:23 ---Vidio sam u Pevecu (al sam bio skrt pa nisam kupio) od LUX-a 5 metara armirano ravno crijevo za nekih 80-85 kuna. Mislim da ima i od 10 metara za nekih 120tak kuna pa cu malo razmislit koje od ta 2 uzet. Za sad ce i ovo bit OK.

--- Kraj citata ---

Jel to to? Uzeo si 5 metara plavo crijevo od LUX-a?

Ako da, ajde izmjeri koliko je siroko (izvana) ako mozes

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Travanj, 2012, 22:03:40 ---
Jel to to? Uzeo si 5 metara plavo crijevo od LUX-a?

Ako da, ajde izmjeri koliko je siroko (izvana) ako mozes

--- Kraj citata ---
moguce da je 5m tako mi izgleda otprilike,ravno,plavo,armirano...
sad sam bio do garaze,izvana je siroko 14 mm ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju