Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (29/76) > >>

3alfa3:

--- Citat: pralas - 10 Travanj, 2012, 22:13:25 ---moguce da je 5m tako mi izgleda otprilike,ravno,plavo,armirano...
sad sam bio do garaze,izvana je siroko 14 mm ;)

--- Kraj citata ---

tnx   :icon_thumright:

Daj mi jos samo reci.... Jel bi se moglo crijevo imat zamotano na podu par metara, a odmotano par metara i koristit ili bi pritisak zraka htio odmotat crijevo.... Ako kuzis sto hocu rec.... Ako se moze, mozda bi radje uzeo 10 metara, ali nikako nebi htio razvlacit 10 metara crijeva po garazi kad najcesce radim na 2 metra od kompresora

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Travanj, 2012, 22:16:45 ---
tnx   :icon_thumright:

Daj mi jos samo reci.... Jel bi se moglo crijevo imat zamotano na podu par metara, a odmotano par metara i koristit ili bi pritisak zraka htio odmotat crijevo.... Ako kuzis sto hocu rec.... Ako se moze, mozda bi radje uzeo 10 metara, ali nikako nebi htio razvlacit 10 metara crijeva po garazi kad najcesce radim na 2 metra od kompresora

--- Kraj citata ---
shvacam sta hoces reci,naravno da mozes imati zamotano u krug na podu i odmotano onoliko koliko ti treba...pritisak zraka nece odmotati crijevo...ja uvijek tako radim jel mi nikada ne treba 5 m jer sam uvijek blizu kompresora  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: pralas - 10 Travanj, 2012, 22:21:21 ---shvacam sta hoces reci,naravno da mozes imati zamotano u krug na podu i odmotano onoliko koliko ti treba...pritisak zraka nece odmotati crijevo...ja uvijek tako radim jel mi nikada ne treba 5 m jer sam uvijek blizu kompresora  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Onda cu ipak nabavit 10 metarsko ako mi nece bit zao dodatnih 50tak kuna  ;D

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Travanj, 2012, 22:22:00 ---Onda cu ipak nabavit 10 metarsko ako mi nece bit zao dodatnih 50tak kuna  ;D

--- Kraj citata ---
kako hoces,ali mislim da ce ti 10 m biti predugačko i da ga nikad nece iskoristiti....

ali ti najbolje znas  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: pralas - 10 Travanj, 2012, 22:26:07 ---kako hoces,ali mislim da ce ti 10 m biti predugačko i da ga nikad nece iskoristiti....

ali ti najbolje znas  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Imam garazu u dvoristu i kad hocu dopumpat gume na autu, 10m ce bit cak i malo prekratko. Al budem vidio. Nije problem ni napunjen kompresor dopeljat u dvorite - ima kotacice  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju