Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Što uraditi ako te auti mrze ?  (Posjeta: 12104 )

0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
Odg: Što uraditi ako te auti mrze ?
« Odgovori #40 : 18 Veljača, 2009, 08:32:20 »
to mi je opet pičkasto odvalit nekom retrovizor pa bižat. kad si muško ostani onda. rađe ga odvalim kacigom po glavi  :)

nisan pi*ka nego pametan :D
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Brla

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sveti Ivan Ž
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSetup: 209, polini, vxr, itd.
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #41 : 18 Veljača, 2009, 23:07:40 »
ja trgam rerovizore pacijentima, dovoljno je da mi potrubi, ako brzo ne spusti pogled ode retrovizor pa nek razmišlja putm kući u čemu je problem

potrgo sam ih već barem 10-15

ove godine 2!

imam fetiš na one sa žmigavcem integriranim

:toothy12: :toothy12: care  :icon_biggrin: e daj mi objasni kak ti to točno radiš  :toothy9:

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #42 : 19 Veljača, 2009, 17:21:52 »
izletu mu neka baba iz ulice,a on se vozi po zadnjem,spusti ga sa zadnjeg dode do auta izjebe zeni ili tipu sve sta moze i odvali nogom retrovizor koj se u tom trenutku rasipa u 1000000 komadica...nadam se da sam ti objasnio,sada se idi vozit i trazi takve bisere pa im trgaj retrovizore da vidis kako ces se brzo spraksat...uzivaj :toothy12: :hello:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
« Odgovori #43 : 19 Veljača, 2009, 19:35:11 »
:toothy12: :toothy12: care  :icon_biggrin: e daj mi objasni kak ti to točno radiš  :toothy9:

pa jbt dodjes blizu njega (paralelno) i zveknes neku blago kosu imitaciju my geri-a :D
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline 209

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #44 : 23 Veljača, 2009, 18:04:29 »
kad netko bude jako nestašan sa trubom , mlataranjem rukama i psovkama onda ga samo pustim ispred sebe i kako cupsi kaze...desnu nogu protegnem i opa ostane bez retrača.

Tim bolje ak je kromirani retrovizor jos sa zmigavcem unutra... ( nij eispod 1500kn minimalno ) a ak je neki suv koji ima retrač 2x2 taj kosta ko pol place..

Lagano kruzanje između auti dalje a on lijepo na putu do doma razmislja sto mu je to trebalo i hoce li opet biti jako bezobrazan drugi puta!!

Sto se tice glupih zetovaca u tramvaju...primjetio sam da se osjecaju jako ugrozeni sto njihov tramvaj nemre skretat jer da moze vjerovatno bi skrenuo na mene pa onda to nadoknađuje trubljenjem onom iritantnom trubom cak i onda kad ga ni najmanje ne ugrozis.

Cupsi i ja smo otkrili kako zetovca malo spustit sa neba...

Lijepo na semaforu stanes ispred nejga stavis skuter na bocnu, siđes sa skutera i gledas ga kako sumanuto mlati rukama tolko da vise nemoze ni trubu drzat!!

Nakon jedno 20-ak sekundi skuzi da mu je bolje da prekine histerizirat . 

Ima tu dosta fora..sve su varijaceije na temu al to je to otprilike.

Najjace mi je kad se vozim sa glupsijem pa kad netko u autu bude jako zlocest pa se naseremo svako u sovju traku i vozimo 50 ... ( kolko je i ogranicenje u gradu )

Offline Brla

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sveti Ivan Ž
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSetup: 209, polini, vxr, itd.
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #45 : 23 Veljača, 2009, 18:19:32 »
kad netko bude jako nestašan sa trubom , mlataranjem rukama i psovkama onda ga samo pustim ispred sebe i kako cupsi kaze...desnu nogu protegnem i opa ostane bez retrača.

Tim bolje ak je kromirani retrovizor jos sa zmigavcem unutra... ( nij eispod 1500kn minimalno ) a ak je neki suv koji ima retrač 2x2 taj kosta ko pol place..

Lagano kruzanje između auti dalje a on lijepo na putu do doma razmislja sto mu je to trebalo i hoce li opet biti jako bezobrazan drugi puta!!

Sto se tice glupih zetovaca u tramvaju...primjetio sam da se osjecaju jako ugrozeni sto njihov tramvaj nemre skretat jer da moze vjerovatno bi skrenuo na mene pa onda to nadoknađuje trubljenjem onom iritantnom trubom cak i onda kad ga ni najmanje ne ugrozis.

Lijepo na semaforu stanes ispred nejga stavis skuter na bocnu, siđes sa skutera i gledas ga kako sumanuto mlati rukama tolko da vise nemoze ni trubu drzat!!

Najjace mi je kad se vozim sa glupsijem pa kad netko u autu bude jako zlocest pa se naseremo svako u sovju traku i vozimo 50 ... ( kolko je i ogranicenje u gradu )

legende svaka vam dala  :notworthy:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #46 : 24 Veljača, 2009, 04:41:50 »

fraeri ste vi tamo po zg-u ajde dodjite tu u osijek pa tak sta napravi nekom baksuzu.pa kad te uvati.jbg vama je prednost velik grad i cesto su guzve po gradu a jbg mi manji grad svako svakog zna.pa budi ti fraer u osijeku...al sad ti meni reci ko iz zg-a nije zivcan vozac SVI haha promet ne da je uzasan vec katastrofa gamad nekulturna niko nema kulture..osijek je majka sto se tice prometa.i siguran si da neces ostat bez retrovizora a da ostanes sutra bi ti pokucao na vrata

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #47 : 24 Veljača, 2009, 11:45:29 »
fraeri ste vi tamo po zg-u ajde dodjite tu u osijek pa tak sta napravi nekom baksuzu.pa kad te uvati.jbg vama je prednost velik grad i cesto su guzve po gradu a jbg mi manji grad svako svakog zna.pa budi ti fraer u osijeku...al sad ti meni reci ko iz zg-a nije zivcan vozac SVI haha promet ne da je uzasan vec katastrofa gamad nekulturna niko nema kulture..osijek je majka sto se tice prometa.i siguran si da neces ostat bez retrovizora a da ostanes sutra bi ti pokucao na vrata
e pa vidiš zato su sisčani u bandama :laughing7:
kad bolje razmislim...bolje bi bilo razbiti staklo da mu se malo propuh napravi u autu
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #48 : 24 Veljača, 2009, 11:52:43 »
vidi se da nisi nikad nista isa razbit s motora na autu...

zvekni nogon ustaklo i past ces ko truba s motora, a staklu nece bit nista
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline 209

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #49 : 24 Veljača, 2009, 16:30:29 »
Gle nije problem, ispod sica uvijek omam gedoru sa najduljim nastavkom il ključ 34 tak da ak hoce nek izađe iz auta. Nek me slobodno udari onda ce dobit ili on gedorom u glavu il auto..tak mi svejedno...

U ostalom ni to ti ne pomaze kad svaki malo veci baja ima u autu gun pa ti budi onda bahat...

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #50 : 24 Veljača, 2009, 17:27:07 »
zato se u skuteru nosi duga devetka :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline hrca

• Tržnica : (+3)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Gilera runner vx
  • MojSetup: eno pliva u moru
  • MojSpuh: Serijalović
« Odgovori #51 : 24 Veljača, 2009, 21:29:56 »

imamo mi jednog tu u osijeku koji je to napravio na bmw-u sam što on nije razbio retrovizor nego vrata,gumi može potvrditi on zna tu osobu pod nadimkom (kure) hahaha

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #52 : 24 Veljača, 2009, 22:07:38 »
Gle nije problem, ispod sica uvijek omam gedoru sa najduljim nastavkom il ključ 34 tak da ak hoce nek izađe iz auta. Nek me slobodno udari onda ce dobit ili on gedorom u glavu il auto..tak mi svejedno...

U ostalom ni to ti ne pomaze kad svaki malo veci baja ima u autu gun pa ti budi onda bahat...

hahaha ajde pravi baja ne postoji osim bikerovog starog on je rpavi baja haubica ispod pazuha aaaaaaaaaaa :binkybaby:

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #53 : 25 Veljača, 2009, 10:27:37 »
Joj,ja se neki dan vozio po zvonimirovoj prema borongaju u vozim se normalno u svojoj lijevoj traci,nekih 50,bila guzvica laganini i lik iza mene pocne trubiti,ja se okrenem i mahnem glavom kao sta je,i lik usporava i stanemo na semaforu,ja mu pokazem rukom da spusti prozor i ja reko sta je bilo,i on meni pa daj se vozi u svojoj traci kako se inace vozis izmedju auta,ja reko kaj si ti glup,ovo je moja traka,sta trebam divljati,vozim se laganini,vidis da je guzva,i on meni pusi k...ja reko napusi se ti,i odem laganini...kakav kreten bogte....j#bo ga onaj ko mu dade volan...

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #54 : 25 Veljača, 2009, 11:54:29 »
ljudi sve je to lijepo ali npr ima situacija drugih..ima npr ja idem sa autom i ispred mene njih 5 na skuterima ili motorima i stuntaju ispred u po grada..saobracaj iz druge trake ide ...i voze se 40-50 sto je ok..onda stane na semafor raid burnout i onaj sav dim ,komdici gume ,prasina,kamencici sve meni po autu...i sad npr ja njemu zatrubim ili nesto kazme i da mi odvali retrovizor ?? pa narednih godinu dana bi ga trazio..kad bi ga vidio na skuteru ....pregazio bi ga doslovno autom...nek robijam god,dvije,tri nebitno...ali bi ga sigurno pregazio...isto kad sam na motoru/skuteru pa ima onih sto vole iza trubit kad vozis 50....da imam pistolj u tom trenutnu kod sebe puco bi u njega...toliko me to nervira da je to nemoguce...zato mi je dusa kad sa suzkijem se vozim i zatrubi mi a ja ga pustim da prodje i ode jedno 300 m i onda po gasu pa jedno 250 preoletim pored njega ,5cm od auta.....jadnik nezna gdje se nalazi...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Chupsy

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nexus 300
  • Moja Kaciga: Schuberth S2
« Odgovori #55 : 27 Veljača, 2009, 11:03:45 »
to mi je opet pičkasto odvalit nekom retrovizor pa bižat. kad si muško ostani onda. rađe ga odvalim kacigom po glavi  :)
ma stao sam ja par puta, onda se ta ista pička zatvori u auti i nema muda izić, hvata se za mobitel, i vadi privjesak iz pretinca na kojem piše hr mup i tak
Servis skutera "sporo i kvalitetno"
kodiranje kljuceva, popravak ECU itd itd...
0958142029

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #56 : 27 Veljača, 2009, 11:59:19 »
i da dečki ja sam skuteraš i neželim tako nešto radit rađe se posvadim i sve nego da nešto lupam, i još nešto ako staneš i kreneš na nekog odmah si kriv več stani i nemiči se od motora nek krene on na tebe i onda bum hti te razbit a ti razbi njega sud to opravdava dok si ti kod njegovog vozila a on razbijen to ti je kamen na leđima.

svaki razbijeni retrovizor te zapisana tablica je krivičnjak ne prekršaj več krivičnjak a kvalificira se namjerno oštečenje tuđe imovine i onda te sud osudi jer je frajer zapisao tvoju tablicu i ti jer nemaš love ostaneš bez skutera na uštrb njegovog retrovizora te sudskih troškova.

sve ovo govorim da se ne zajebete pa naiđete na budalu koja bu vas odjebala po zakonu.
zato pozdravljam kamere na svim križanjima jer kad to netko napravi (oduzimanje prednosti prolaza) samo nazoveš policiju ona skine snimku a on dobije čestitku a ti se voziš i dalje.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #57 : 27 Veljača, 2009, 16:09:27 »
pa ko je lud razbijat s tablicom na skuteru  :toothy11:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #58 : 27 Veljača, 2009, 17:29:43 »
pa ko je lud da drži tablicu da se vidi :toothy11:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSpuh: stock
« Odgovori #59 : 27 Veljača, 2009, 18:30:48 »
kad smo vec do batina stigli ?!?!?!?

letos vozim se ja gradom desnom trakom i frajer izlice iz jedne sporedne ulice u mercedesu i pravo na mene ... rasipao mi curin skuter ... plastike na sve strane ,,, kaciga [kineska :toothy12:]na dva dela ,, ali frajer nije znao da ispod sedista nosim sipku [za svaki slucaj :icon_thumright:] ... kako je skuter bio u "parcicima" otvorilo se sediste i ispala sipka na sred ulice i ja ti tu dovatim sipkicu pa mu zadam teske telesne povrede [ubio sam dusu u njemu]... murija dosla nemoze da me zadrzi .. hitna pomoc ... ljudi se skupili ... i lik me tuzi za teske telesne povrede ..jbg .. mora se lega robija ... :( :(
ali taj lik ima da pamti taj dan celog zivota ..