Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: A 2,A kategorija  (Posjeta: 2028 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mountain37

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
A 2,A kategorija
« : 27 Veljača, 2009, 14:55:54 »
Samo da se pohvlim u kojoj nasoj dragoj zemlji(lopovskoj) zivimo.Prosle godine u 11mj. sam uplatio skolu za A kategoriju i odvozio 10 sati.Posto se vrjeme pokvarilo nism stigao poloziti,da bi se sad banda iz HAK-a sjetila promjeniti zakon(oteti ti jos love) da bi dobio A kategoriju ili pristani na A2
Ljepa nasa HRVATSKA...

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: A 2,A kategorija
« Odgovori #1 : 27 Veljača, 2009, 15:08:39 »
nekužim? imaš iznad 24 ak je po profilu imaš 37.
ok ako imaš 37 moraju ti dati A po godinama.

koju si polagao A ili A2 ? što ti piše u potvrdi o polaganju ?
ako si polagao A2 i to ti piše u papirima o polaganju onda dobijaš A2 i A1 a tek za dvije godine polažeš A(vožnja 25 sati+ polaganje) i onda si još dvije godine mladi vozač.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 27 Veljača, 2009, 15:23:32 »
Ne.Krenuo sam polagati A kategoriju(imam38god) i to mi pise u ugovoru sa skolom,ali se Hak sjetio promjeniti zakon po kojem skola mora nabaviti motore od 500cc za polaganje A kategorije tako da im sad trebas platiti dodatne sate da bi mogao izaci na ispit.Zvao i Hak i Auto skolu i tamo dobijes odgovor otprilike zao nam je niste imali srece u prenesenom znacenju(platite ili vam mozemo priznati ali A2 kategoriju)

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 27 Veljača, 2009, 15:43:26 »
gdje to piše. turi ti njima zakon pod nos i da vidiš promjene priče.
njihov pravilnik nemože biti u sukobu sa zakonom.

A kategorija nema ograničenja pa stoga ti možeš polagati na 125 sa mjenjačem kao i na 600ccm sa mjenjačem.

ograničenje je samo za A1/A2
A1 se nemože polagati na motoru jačem od 125ccm sa brzinama.
A2 se nemože polagati na motoru jačem od one formule, to znači 250 je optimum i opet sa brzinama.
A kategorija se polaže na motoru sa brzinama bez ograničenja.

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #4 : 27 Veljača, 2009, 16:11:00 »
Gdje da nadjem taj pravilnik?Ja pronaso ovaj po kojem je na zalost banda u pravu(plati ako zelis A)
Kategorija A1

Motocikl koji spada u kategoriju A1 s dva kotača bez prikolice čiji radni obujam motora iznosi najmanje 120 cm³ i snage motora do 11 kW te brzinom od najmanje 80 km/h.

Kategorija A2

Motocikl bez bočne prikolice čiji radni obujam motora iznosi najmanje 240 cm³, snage motora najmanje 15 do najviše 35 kW i čiji omjer snaga/masa ne prelazi 0,2 kW/kg.

Motocikli koji ne ispunjavaju navedene uvjete, ali koji su bili u uporabi za osposobljavanje kandidata za vozače A kategorije do dana stupanja na snagu ovoga Programa mogu se i dalje koristiti za osposobljavanje kandidata za vozače A2 kategorije do isteka propisane starosti. (motocikli s radnim obujmom motora većim od 125 cm³ i snage motora veće od 11 kW ali najviše do 25 kW, sposobni razviti brzinu od najmanje 100 km/h).

Kategorija A

Motocikl bez bočne prikolice čiji radni obujam motora iznosi najmanje 490 cm³, snage motora iznad 35 kW.
« Zadnja izmjena: 27 Veljača, 2009, 16:48:54 mountain37 »

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #5 : 27 Veljača, 2009, 17:49:54 »
zar nije jos A2 kategorija u fazi uvođenja?

koju god autoskolu zvao nijedna jos nema mogucnost polaganja  ???

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #6 : 27 Veljača, 2009, 19:47:53 »
ma taj pravilnik treba poslati u mup na kontrolu jer nije baš u skladu sa zakonom.

koliko znam u članku o polaganju za A kategoriju ne postoje nikakve granice. dok A1 i A2 imaju granice.

granice postoje da nebi kad polažeš A1 ili A2 kategoriju morao polagati na čoperici ili ležalici.

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #7 : 27 Veljača, 2009, 19:56:52 »
Nadam se da ste u pravu,jer cu poludit.Prosle godine sam u 11mj. kupio Beverly 200 i zelim ga vozit ali kad sam saznao za kazne odustao sam od voznje bez vozacke,a ovi u auto skoli odugovlace za pop....

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 27 Veljača, 2009, 20:01:15 »
sad se ti zainati i kaži da češ ih tužiti zbog prijevare i zbog prepravljanja zakona  o sigurnosti prometa na cestama za što nisu kompetentni. usto da češ izvjestiti uskok o njihovoj akciji kako opljačkati narod(buduče vozače). usto da češ im poslati inspekciju , itd. itd. što se sjetiš a nije u neskladu sa zakonom.

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #9 : 27 Veljača, 2009, 20:17:52 »
Trebao bih samo kaj je to ono pitanje:"DALI SE S ROGATIMA BOSTI" da me nebuju jos nakraju zveslali i uzeli lovu,jer pise u ugovoru da mogu raskinuti ugovor na stetu kandidata u slucju krsenja pravila ponasanja u AŠ
Ali malo svadje i prjetnje ne skodi,slazem se ...

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 27 Veljača, 2009, 21:40:57 »
treba izvjestiti o tome novinare da hočeju da preveslaju nove vozače na perfidan način te da se stavljaju iznad zakona.

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #11 : 27 Veljača, 2009, 22:45:43 »
Imas pravo drugi tjedan krecem u akciju dosta su oni mene p...... sad cu ja malo njih za svoje novce.