Općenito > Propisi
Što uraditi ako te auti mrze ?
PROOF:
zato se u skuteru nosi duga devetka :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
hrca:
--- Citat: 209 - 23 Veljača, 2009, 18:04:29 ---kad netko bude jako nestašan sa trubom , mlataranjem rukama i psovkama onda ga samo pustim ispred sebe i kako cupsi kaze...desnu nogu protegnem i opa ostane bez retrača.
Tim bolje ak je kromirani retrovizor jos sa zmigavcem unutra... ( nij eispod 1500kn minimalno ) a ak je neki suv koji ima retrač 2x2 taj kosta ko pol place..
Lagano kruzanje između auti dalje a on lijepo na putu do doma razmislja sto mu je to trebalo i hoce li opet biti jako bezobrazan drugi puta!!
Sto se tice glupih zetovaca u tramvaju...primjetio sam da se osjecaju jako ugrozeni sto njihov tramvaj nemre skretat jer da moze vjerovatno bi skrenuo na mene pa onda to nadoknađuje trubljenjem onom iritantnom trubom cak i onda kad ga ni najmanje ne ugrozis.
Cupsi i ja smo otkrili kako zetovca malo spustit sa neba...
Lijepo na semaforu stanes ispred nejga stavis skuter na bocnu, siđes sa skutera i gledas ga kako sumanuto mlati rukama tolko da vise nemoze ni trubu drzat!!
Nakon jedno 20-ak sekundi skuzi da mu je bolje da prekine histerizirat .
Ima tu dosta fora..sve su varijaceije na temu al to je to otprilike.
Najjace mi je kad se vozim sa glupsijem pa kad netko u autu bude jako zlocest pa se naseremo svako u sovju traku i vozimo 50 ... ( kolko je i ogranicenje u gradu )
--- Kraj citata ---
imamo mi jednog tu u osijeku koji je to napravio na bmw-u sam što on nije razbio retrovizor nego vrata,gumi može potvrditi on zna tu osobu pod nadimkom (kure) hahaha
neer:
--- Citat: 209 - 24 Veljača, 2009, 16:30:29 ---Gle nije problem, ispod sica uvijek omam gedoru sa najduljim nastavkom il ključ 34 tak da ak hoce nek izađe iz auta. Nek me slobodno udari onda ce dobit ili on gedorom u glavu il auto..tak mi svejedno...
U ostalom ni to ti ne pomaze kad svaki malo veci baja ima u autu gun pa ti budi onda bahat...
--- Kraj citata ---
hahaha ajde pravi baja ne postoji osim bikerovog starog on je rpavi baja haubica ispod pazuha aaaaaaaaaaa :binkybaby:
Tomma:
Joj,ja se neki dan vozio po zvonimirovoj prema borongaju u vozim se normalno u svojoj lijevoj traci,nekih 50,bila guzvica laganini i lik iza mene pocne trubiti,ja se okrenem i mahnem glavom kao sta je,i lik usporava i stanemo na semaforu,ja mu pokazem rukom da spusti prozor i ja reko sta je bilo,i on meni pa daj se vozi u svojoj traci kako se inace vozis izmedju auta,ja reko kaj si ti glup,ovo je moja traka,sta trebam divljati,vozim se laganini,vidis da je guzva,i on meni pusi k...ja reko napusi se ti,i odem laganini...kakav kreten bogte....j#bo ga onaj ko mu dade volan...
Rossi:
ljudi sve je to lijepo ali npr ima situacija drugih..ima npr ja idem sa autom i ispred mene njih 5 na skuterima ili motorima i stuntaju ispred u po grada..saobracaj iz druge trake ide ...i voze se 40-50 sto je ok..onda stane na semafor raid burnout i onaj sav dim ,komdici gume ,prasina,kamencici sve meni po autu...i sad npr ja njemu zatrubim ili nesto kazme i da mi odvali retrovizor ?? pa narednih godinu dana bi ga trazio..kad bi ga vidio na skuteru ....pregazio bi ga doslovno autom...nek robijam god,dvije,tri nebitno...ali bi ga sigurno pregazio...isto kad sam na motoru/skuteru pa ima onih sto vole iza trubit kad vozis 50....da imam pistolj u tom trenutnu kod sebe puco bi u njega...toliko me to nervira da je to nemoguce...zato mi je dusa kad sa suzkijem se vozim i zatrubi mi a ja ga pustim da prodje i ode jedno 300 m i onda po gasu pa jedno 250 preoletim pored njega ,5cm od auta.....jadnik nezna gdje se nalazi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju