Općenito > Propisi

Što uraditi ako te auti mrze ?

<< < (12/13) > >>

Chupsy:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2009, 01:29:20 ---to mi je opet pičkasto odvalit nekom retrovizor pa bižat. kad si muško ostani onda. rađe ga odvalim kacigom po glavi  :)

--- Kraj citata ---
ma stao sam ja par puta, onda se ta ista pička zatvori u auti i nema muda izić, hvata se za mobitel, i vadi privjesak iz pretinca na kojem piše hr mup i tak

mrcina:
i da dečki ja sam skuteraš i neželim tako nešto radit rađe se posvadim i sve nego da nešto lupam, i još nešto ako staneš i kreneš na nekog odmah si kriv več stani i nemiči se od motora nek krene on na tebe i onda bum hti te razbit a ti razbi njega sud to opravdava dok si ti kod njegovog vozila a on razbijen to ti je kamen na leđima.

svaki razbijeni retrovizor te zapisana tablica je krivičnjak ne prekršaj več krivičnjak a kvalificira se namjerno oštečenje tuđe imovine i onda te sud osudi jer je frajer zapisao tvoju tablicu i ti jer nemaš love ostaneš bez skutera na uštrb njegovog retrovizora te sudskih troškova.

sve ovo govorim da se ne zajebete pa naiđete na budalu koja bu vas odjebala po zakonu.
zato pozdravljam kamere na svim križanjima jer kad to netko napravi (oduzimanje prednosti prolaza) samo nazoveš policiju ona skine snimku a on dobije čestitku a ti se voziš i dalje.

Nikon:
pa ko je lud razbijat s tablicom na skuteru  :toothy11:

gun_rider:
pa ko je lud da drži tablicu da se vidi :toothy11:

stoske_durlaneze:
kad smo vec do batina stigli ?!?!?!?

letos vozim se ja gradom desnom trakom i frajer izlice iz jedne sporedne ulice u mercedesu i pravo na mene ... rasipao mi curin skuter ... plastike na sve strane ,,, kaciga [kineska :toothy12:]na dva dela ,, ali frajer nije znao da ispod sedista nosim sipku [za svaki slucaj :icon_thumright:] ... kako je skuter bio u "parcicima" otvorilo se sediste i ispala sipka na sred ulice i ja ti tu dovatim sipkicu pa mu zadam teske telesne povrede [ubio sam dusu u njemu]... murija dosla nemoze da me zadrzi .. hitna pomoc ... ljudi se skupili ... i lik me tuzi za teske telesne povrede ..jbg .. mora se lega robija ... :( :(
ali taj lik ima da pamti taj dan celog zivota ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju