Općenito > Propisi
Što uraditi ako te auti mrze ?
Biker(ss):
Po pravilu...kada sam ispred nekog auta u gradu gdje je dozvoljeno 50km/h, auto me ne smije preticati jer je dozvljeno 50 koliko i idem...a isto tako on mora smatrati kao da je ispred njega tenk a ne motocikl, tako da nema trubljenja, dreke i galame.
Naime....išli ja i ujak na mopedu, a ujak policajac, ne po gradu već po cesti gdje je dozvoljeno 50. I sad on počne trubit, govoriti da se maknemo, a NE SMIJEMO otići u "liniju" od biciklista...a ako sam par centimetara od linije, u mrtvom kutu smo.
Probao nas prestić NA MOSTU gdje motor do motora ne može ići koliko je most uzak, i još u susret ide kolona auta...reko kog briga, mi dodali gas a mislio nas prestići...zapjevale njegove gume a mi se kesimo :laughing7:
Kasnje mu je ujak dao znak da se zaustavi, pokazao mu značku " malo se lik opametio."
a šta napraviti kada nekom od nas netko počne trubiti, galamit i ide još nas dovest u opasnost. Takvih je bulada u ovoj zemlju čudesa zvana Hrvatska prepuno
Losinj:
hehe nas da bi stao tvom ujaku i bilo kome ako je u civilu i da me zaustavlja :laughing3:
Biker(ss):
--- Citat: Losinj - 14 Veljača, 2009, 20:13:07 ---hehe nas da bi stao tvom ujaku i bilo kome ako je u civilu i da me zaustavlja :laughing3:
--- Kraj citata ---
a čemu :sign018:
ponio je značku bzvz...pa se sjetio da ju ima, da ima opravdanja krivit lika
skuterFan:
e majke mi bozje da bi ja stao nasred ceste skino kacigu ugasio motor i doso frajeru i poco mu srat...i ako treba potuko bi se... jer takvi me debili zivciraju...
Biker(ss):
--- Citat: skuterFan - 14 Veljača, 2009, 20:18:09 ---e majke mi bozje da bi ja stao nasred ceste skino kacigu ugasio motor i doso frajeru i poco mu srat...i ako treba potuko bi se... jer takvi me debili zivciraju...
--- Kraj citata ---
Zato je netko meni jako poznat prenoćio u zatvoru. Lik sav krvav završio u mećki :laughing9: malo umusao svoj uredski auto od čiste goveđe kože :laughing7:
al :headbang: vrijedilo je :headbang: nek pamti :headbang:
izgleda mi da je to jedino rješenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju