Općenito > Propisi
Što uraditi ako te auti mrze ?
Brla:
--- Citat: 209 - 23 Veljača, 2009, 18:04:29 ---kad netko bude jako nestašan sa trubom , mlataranjem rukama i psovkama onda ga samo pustim ispred sebe i kako cupsi kaze...desnu nogu protegnem i opa ostane bez retrača.
Tim bolje ak je kromirani retrovizor jos sa zmigavcem unutra... ( nij eispod 1500kn minimalno ) a ak je neki suv koji ima retrač 2x2 taj kosta ko pol place..
Lagano kruzanje između auti dalje a on lijepo na putu do doma razmislja sto mu je to trebalo i hoce li opet biti jako bezobrazan drugi puta!!
Sto se tice glupih zetovaca u tramvaju...primjetio sam da se osjecaju jako ugrozeni sto njihov tramvaj nemre skretat jer da moze vjerovatno bi skrenuo na mene pa onda to nadoknađuje trubljenjem onom iritantnom trubom cak i onda kad ga ni najmanje ne ugrozis.
Cupsi i ja smo otkrili kako zetovca malo spustit sa neba...
Lijepo na semaforu stanes ispred nejga stavis skuter na bocnu, siđes sa skutera i gledas ga kako sumanuto mlati rukama tolko da vise nemoze ni trubu drzat!!
Nakon jedno 20-ak sekundi skuzi da mu je bolje da prekine histerizirat .
Ima tu dosta fora..sve su varijaceije na temu al to je to otprilike.
Najjace mi je kad se vozim sa glupsijem pa kad netko u autu bude jako zlocest pa se naseremo svako u sovju traku i vozimo 50 ... ( kolko je i ogranicenje u gradu )
--- Kraj citata ---
legende svaka vam dala :notworthy:
neer:
--- Citat: 209 - 23 Veljača, 2009, 18:04:29 ---kad netko bude jako nestašan sa trubom , mlataranjem rukama i psovkama onda ga samo pustim ispred sebe i kako cupsi kaze...desnu nogu protegnem i opa ostane bez retrača.
Tim bolje ak je kromirani retrovizor jos sa zmigavcem unutra... ( nij eispod 1500kn minimalno ) a ak je neki suv koji ima retrač 2x2 taj kosta ko pol place..
Lagano kruzanje između auti dalje a on lijepo na putu do doma razmislja sto mu je to trebalo i hoce li opet biti jako bezobrazan drugi puta!!
Sto se tice glupih zetovaca u tramvaju...primjetio sam da se osjecaju jako ugrozeni sto njihov tramvaj nemre skretat jer da moze vjerovatno bi skrenuo na mene pa onda to nadoknađuje trubljenjem onom iritantnom trubom cak i onda kad ga ni najmanje ne ugrozis.
Cupsi i ja smo otkrili kako zetovca malo spustit sa neba...
Lijepo na semaforu stanes ispred nejga stavis skuter na bocnu, siđes sa skutera i gledas ga kako sumanuto mlati rukama tolko da vise nemoze ni trubu drzat!!
Nakon jedno 20-ak sekundi skuzi da mu je bolje da prekine histerizirat .
Ima tu dosta fora..sve su varijaceije na temu al to je to otprilike.
Najjace mi je kad se vozim sa glupsijem pa kad netko u autu bude jako zlocest pa se naseremo svako u sovju traku i vozimo 50 ... ( kolko je i ogranicenje u gradu )
--- Kraj citata ---
fraeri ste vi tamo po zg-u ajde dodjite tu u osijek pa tak sta napravi nekom baksuzu.pa kad te uvati.jbg vama je prednost velik grad i cesto su guzve po gradu a jbg mi manji grad svako svakog zna.pa budi ti fraer u osijeku...al sad ti meni reci ko iz zg-a nije zivcan vozac SVI haha promet ne da je uzasan vec katastrofa gamad nekulturna niko nema kulture..osijek je majka sto se tice prometa.i siguran si da neces ostat bez retrovizora a da ostanes sutra bi ti pokucao na vrata
Biker(ss):
--- Citat: neer - 24 Veljača, 2009, 04:41:50 ---fraeri ste vi tamo po zg-u ajde dodjite tu u osijek pa tak sta napravi nekom baksuzu.pa kad te uvati.jbg vama je prednost velik grad i cesto su guzve po gradu a jbg mi manji grad svako svakog zna.pa budi ti fraer u osijeku...al sad ti meni reci ko iz zg-a nije zivcan vozac SVI haha promet ne da je uzasan vec katastrofa gamad nekulturna niko nema kulture..osijek je majka sto se tice prometa.i siguran si da neces ostat bez retrovizora a da ostanes sutra bi ti pokucao na vrata
--- Kraj citata ---
e pa vidiš zato su sisčani u bandama :laughing7:
kad bolje razmislim...bolje bi bilo razbiti staklo da mu se malo propuh napravi u autu
Nikon:
vidi se da nisi nikad nista isa razbit s motora na autu...
zvekni nogon ustaklo i past ces ko truba s motora, a staklu nece bit nista
209:
Gle nije problem, ispod sica uvijek omam gedoru sa najduljim nastavkom il ključ 34 tak da ak hoce nek izađe iz auta. Nek me slobodno udari onda ce dobit ili on gedorom u glavu il auto..tak mi svejedno...
U ostalom ni to ti ne pomaze kad svaki malo veci baja ima u autu gun pa ti budi onda bahat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju