Općenito > Propisi

Što uraditi ako te auti mrze ?

<< < (9/13) > >>

Nikon:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2009, 01:29:20 ---to mi je opet pičkasto odvalit nekom retrovizor pa bižat. kad si muško ostani onda. rađe ga odvalim kacigom po glavi  :)

--- Kraj citata ---

nisan pi*ka nego pametan :D

Brla:

--- Citat: Chupsy - 17 Veljača, 2009, 22:48:26 ---ja trgam rerovizore pacijentima, dovoljno je da mi potrubi, ako brzo ne spusti pogled ode retrovizor pa nek razmišlja putm kući u čemu je problem

potrgo sam ih već barem 10-15

ove godine 2!

imam fetiš na one sa žmigavcem integriranim

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: care  :icon_biggrin: e daj mi objasni kak ti to točno radiš  :toothy9:

sven_vx:
izletu mu neka baba iz ulice,a on se vozi po zadnjem,spusti ga sa zadnjeg dode do auta izjebe zeni ili tipu sve sta moze i odvali nogom retrovizor koj se u tom trenutku rasipa u 1000000 komadica...nadam se da sam ti objasnio,sada se idi vozit i trazi takve bisere pa im trgaj retrovizore da vidis kako ces se brzo spraksat...uzivaj :toothy12: :hello:

Nikon:

--- Citat: Brla - 18 Veljača, 2009, 23:07:40 --- :toothy12: :toothy12: care  :icon_biggrin: e daj mi objasni kak ti to točno radiš  :toothy9:

--- Kraj citata ---

pa jbt dodjes blizu njega (paralelno) i zveknes neku blago kosu imitaciju my geri-a :D

209:
kad netko bude jako nestašan sa trubom , mlataranjem rukama i psovkama onda ga samo pustim ispred sebe i kako cupsi kaze...desnu nogu protegnem i opa ostane bez retrača.

Tim bolje ak je kromirani retrovizor jos sa zmigavcem unutra... ( nij eispod 1500kn minimalno ) a ak je neki suv koji ima retrač 2x2 taj kosta ko pol place..

Lagano kruzanje između auti dalje a on lijepo na putu do doma razmislja sto mu je to trebalo i hoce li opet biti jako bezobrazan drugi puta!!

Sto se tice glupih zetovaca u tramvaju...primjetio sam da se osjecaju jako ugrozeni sto njihov tramvaj nemre skretat jer da moze vjerovatno bi skrenuo na mene pa onda to nadoknađuje trubljenjem onom iritantnom trubom cak i onda kad ga ni najmanje ne ugrozis.

Cupsi i ja smo otkrili kako zetovca malo spustit sa neba...

Lijepo na semaforu stanes ispred nejga stavis skuter na bocnu, siđes sa skutera i gledas ga kako sumanuto mlati rukama tolko da vise nemoze ni trubu drzat!!

Nakon jedno 20-ak sekundi skuzi da mu je bolje da prekine histerizirat . 

Ima tu dosta fora..sve su varijaceije na temu al to je to otprilike.

Najjace mi je kad se vozim sa glupsijem pa kad netko u autu bude jako zlocest pa se naseremo svako u sovju traku i vozimo 50 ... ( kolko je i ogranicenje u gradu )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju