Općenito > Propisi

Što uraditi ako te auti mrze ?

<< < (3/13) > >>

Brla:
đubrad ne poštuju motoriste.... čast iznimkama...... ja sam skoro 3 puta naj#bo - vozim se fno 70 80 kroz šumu i vidim leti debil iza mene zastane a auto ide iz suprotnog smjera i on fino prestiže mater mu j**** i da se nisam pomakno uz rub naj#bo bi teško.... zato ću fino dok bude toplije posudit od rođe 180 i vozit se lagano i dok me neko oće prestič samo po gasu i nemože ti ništ i tak malo jebavat ljude da si dušu olakšam... jbt strah me se je uopće vozit tak.... stalno u retrovizore gledam

Iwo SR Tuono:
kad mene netko s autom prca sve lijepo trpim i na semaforu ga dočekam fino, dignem vizir i pitam ga koju pi*+u materinu oće i to je to

skuterFan:
svida mi se ovo da s nogom odkinem retrovizor...jos ak vozis neki malo jaci motor pobjegnes mu...

Nikon:

--- Citat: skuterFan - 15 Veljača, 2009, 22:10:59 ---svida mi se ovo da s nogom odkinem retrovizor...jos ak vozis neki malo jaci motor pobjegnes mu...

--- Kraj citata ---

hehe jos najbolje da ces ostat tu kad ga raspizdis do daske  :laughing7:

Keky.sb:
imao sam i ja veselja jednom prilikom. vozio sam se na motoru sa prijateljem, lik me zaobiđe i laganini ispred mene. ja ga obiđem i vozim koliko ide. zatim frajer mene ponovno obiđe i lupi po kočnici. umalo sam preletio njegov auto s tim da mu moj motor ostane u gepeku. na svu sreću uspio sam proletiti kraj auta. stao sam ispred, sišao s motora da vidim koji k##ac hoće. skinuo sam kacigu, stavio ju na motor i lik poleti na mene. uhvati me za jaknu i počne srati što sam mu upalio duga svjetla. ja onako nafriziran što sam umalo poginuo, uhvatim ga za vrat i gurnem na njegov auto. htio sam mu dati koju odgojnu, ali vidio sam da je neka cura u autu pa sam odustao. to je on vjerojatno htio ispasti faca pred njom. na tren sam se skulirao i objasnio liku da su mi to kratka svjetla. nije znao šta reći, ali shvatio je da je mogao sada ispasti jadnik pred curom zbog nekoliko šaka.

da mi se sada to opet dogodi, ne j#bem da mu je i mama i cura u autu. sastavim ga u glavu pa neka mami svojoj jaše po kočnici da preleti preko auta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju