Općenito > Propisi
Što uraditi ako te auti mrze ?
Nikon:
--- Citat: Biker(ss) - 14 Veljača, 2009, 20:29:49 ---Zato je netko meni jako poznat prenoćio u zatvoru. Lik sav krvav završio u mećki :laughing9: malo umusao svoj uredski auto od čiste goveđe kože :laughing7:
al :headbang: vrijedilo je :headbang: nek pamti :headbang:
izgleda mi da je to jedino rješenje
--- Kraj citata ---
je pa te tuzi i ti najebes i jos mu moras platit sta si ga zatuka...
a druga verzija ti je da lipo izvadi pistolj pa te rijesi zivota...
maknes se sastrane pa nek prolazi di oce... :icon_thumright:
dino_sk:
to mi je najjace kad me pretekne i onda se vuce ispred 60km/h a ja mu se zabijem za guzicu a on pali sva 4 pipka kocnicu ..... šta ima prestizat ak nece po gasu onda i dalje raspalit ?? a kad sam u gradu kad mi netko izleti il tako nesto redovito dobiju srednji prst ili mu pokazujem jel on normalan ? :toothy3:
Nikon:
kad neko kriminalno njesra napravi... da te skoro ubije.. uvik ima ona nogom u retrovizor.. pa ako vozi koje skuplje auto.. drugi put ce pazit...
Drnda:
kada me netko prestigne, potrudim se i ja njega prestignit, i onda zakocim punim ispred njega i laganini 20 kmh...
perica_46:
--- Citat: Nikon - 14 Veljača, 2009, 23:54:52 ---kad neko kriminalno njesra napravi... da te skoro ubije.. uvik ima ona nogom u retrovizor.. pa ako vozi koje skuplje auto.. drugi put ce pazit...
--- Kraj citata ---
ili u vrata šutneš... ma stvarno ima debila previse!! a ima i onih koji su kao frajeri i to namjerno rade, prestignu te, njih 4-ero u autu i onda te prcaju... ja sam skro jednom naj#bo od glupana, došlo mi da mu bacim ciglu u šajbu, i to bi napravio garant da sam ju kojim slucajem imo u džepu!! :happy6: :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju