Općenito > Propisi

Što uraditi ako te auti mrze ?

<< < (4/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: Nikon - 14 Veljača, 2009, 23:54:52 ---kad neko kriminalno njesra napravi... da te skoro ubije.. uvik ima ona nogom u retrovizor.. pa ako vozi koje skuplje auto.. drugi put ce pazit...

--- Kraj citata ---

Vidio sam to na djelu i moram priznat da je jako efektivna metoda da se ljudi opamete da se pred motoriste ne iskače.  :icon_biggrin:

Nije mi jasno recimo kak ljudi misle da je s motorom ili skuterom lakše stat nego s autom. S autom samo nabiješ po kočnici a na motoru moraš vodit računa da ne padneš ako je sklizak teren ili je krivina  ::)

Još ajde da mi neko iskoči iz nepregledne uličice i ispriča se na neki način, ali ovakve budale koji svjesno i namjerno iskaču treba zatuć, a razbijanje retrovizora je samo šlag na tortu  :angry7:

stipe:
a vidis ja san do sad ima samo "dobre" stvari

mislim, dogodi se sranje, zakoci mi ili presiče cestu, ono, jedva stanem, al mi se nakon toga uvik uredno isprcavau...

al u autu, jaaaao koliko mi se toga desava
svaki dan napravim cca 50 do 100km gradske voznje, ima tu svega...

fora mi je kad mi likovi izlete iz auta, ka ono pocnu srat nesto, a ja samo mrtvo hladno izađem, polako pricam, nikad ne dizem glas, nesto tipa "gospodine, molio bih vas da se vratite u auto jer ako vas sastavim tu na cesti, nece vas rodjena majka prepoznati...

nakon toga, uvik se pokunjeno pokupe u auto :D

zelim reci da ce sranja uvik biti, al triba paziti kako reagirati na njih... na kraju mozes napravit vece sranje nego sto zaista vridi (citaj zatvor, kazne i slicno)

i ko kaze da i ti nisi tu kriv? ako je ogranicenje 50, a ti doletis sa 90, 100, a on lagano izlazi iz svoje sporedne na tvoju glavnu, ko je tu zaista kriv?

ja JESAM za nekakavu reakciju, al samo ako sam 100% u pravu...

gun_rider:
a koliko puta ti na križanjima oduzimaju prednost ufff...imaš prednost, ideš, lola sa autom vozi put tebe i ne staje...njemu se jebe, ima 2 metra lima isprid sebe...
nedavno mi je pri nekih 100km/h kraj škvera izletila baba iz suprotnog smjera priko duple linije išla se okretat krava glupa. i stane nasred ceste, pa rikverc pa naprid 5 puta laganini se ona okretala...a ja sta po metra od nje JEDVA...šta san sve izgovoria majko mila uff...ona se sve pravi da ne čuje nije njen posa...a ja noge nisan osjeća mora san stat 2 min doć seebi malo...uff...sve bi ih pobia tako glupe...ko im vozačku dade...

mrcina:

--- Citat: Brla - 15 Veljača, 2009, 21:29:24 ---đubrad ne poštuju motoriste.... čast iznimkama...... ja sam skoro 3 puta naj#bo - vozim se fno 70 80 kroz šumu i vidim leti debil iza mene zastane a auto ide iz suprotnog smjera i on fino prestiže mater mu ***** i da se nisam pomakno uz rub naj#bo bi teško.... zato ću fino dok bude toplije posudit od rođe 180 i vozit se lagano i dok me neko oće prestič samo po gasu i nemože ti ništ i tak malo jebavat ljude da si dušu olakšam... jbt strah me se je uopće vozit tak.... stalno u retrovizore gledam

--- Kraj citata ---

da i doživjet češ tj. nečeš doživjet jer buš zginuo na licu mjesta kad te ovaj zgura sa ceste.
pusti budale, on to nebi radio da si sa autom ali ovako se on drži narodne tko jači taj kvači.

180fxr:
Ja mislim da smo isli ja i dottore i neka zenska nam trubi iza a mi nekih 60 gdje je ogranicenje 50... i kak je trubila ja poludio.. i namjerno jos usporim na nekih 40... i onda je treba popizdila i prestigla nas.....  :toothy12:  Takve pacijente treba zajebat s stilom....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju