Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu posto sam letimicno procitao postove i za oko mi je "zapelo" pisanje u oglasniku. Svi smo mi skolovani pa bi onda bilo lijepo i da se barem oglasnik napise knjizevnim jezikom. Zar je to toliko tesko?
Nemoraju svi znati sto je to: kacavida, marmita, puvalica, itd...
Nije sada da pravdam kolegu moderatora koji je prigovorio na napisano nego smo se od pocetka drzali nekakvih pravila, moderatura je bila dosta flexibilna (doduse smatram da je i sada) i na MS-u se nikoga nije sputavalo da nesto napise - nije bio na crnoj listi ako nesto nezna niti je bilo bas toliko ismijan. Sve je to i doprinijelo trenutnom statusu MS-a za koji smatram da je jako dobar. Moderatori su dosta nezamijetni (u zadnje vrijeme i nisam toliko aktivan ali sumnjam da se sto promijenilo) i to tako i treba biti ali opet neka pravila se moraju znati i mora ih se pridrzavati jer kada bi svatko radio sto ga je volja nastao bi kaos a to nijedan prijatelj MS-a ne zeli.
Vjerujem da i ovdje kao i na svakom drugom forumu postoje oni koji zele unijeti kaos i nastetiti forumu i clanovima ali te ljude treba upozoriti, izolirati i rijesiti (ako drugacije nemoze).
Mislim da je od samog pocetka MS krenuo drugacijim putem od SS-a i tu nema nikakvih usporedbi osim clanova koji su sa jednog foruma presli na drugi.
LP!