vratio se stari problem,samo sto je sad jos gore i nije samo na uzbridi cak sta vise do sad mi se desavalo na ravnici ili nizbrdici.
pre mozda mesec dva odjednom poceo da trokira,ne prima gas u ugasi se.upalim ga on malo radi nesto jadno pa se ugasi.skinuo sam svjecicu,ismirglao, vratio i radilo je sve do par dana.
prije neki dan mi odjednom pocese padat obrtaji i ugasi se motor.zatim ga nije bilo sanse upalit,verglaj al bez ikakve sanse.skinuo sam svjecicu da vidim jel opet nesto prljavo ali ovog puta nije bilo nista,vratio sam je i ono upali.tako sam se vozio par dana sve do veceras kad mi opet na sred puta poce motor trokirat,obratji padaju i neprima gas sve dok se nije ugasio.probavao sam ga upalit i na kratko je radio pa se opet ugasio,davao sam gas ali ga nije primao.
zamjenio sam dvije svjecice ali problem je ostao isti.
sad kad sam pregledao ovu temu posle duze vremena vidio sam par solucija koje bi mogle bit,kao sto je karburator.
ali ako nekome nesto znace ovi simptomi koje sam opisao u ovom postu i ako ima jos neku soluciju molio bih da napise,ako slucajno nebude karb da probam jos nesto.ovdje mi je neko spominjao i diznu pa sto mislite jel moze ona da proizvede ovakvo nesto?
da jos jednom napomenem motor mi je Gilera runner 50sp sve serijski.