Tehnički kutak > Tuning skutera
Light tuning
Mr J:
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:20:14 ---Nemam tolko para.
A znači da nebi mogal gonit sa ovim karbom.
Evo još jedno pitanje za znalce. Ovako, ja zovem ovog lika u servis da se malo raspitam o auspuhima i nabroji mi on par vrsta kaj drži i veli da bi mi bio najbolji za stavit Nardo. I ja mu se skoro skesil u slušalicu, pa lik si ti normalan, Nardo na serijalu, i on kaže da može. I sad mene zanima dali može ikako ići taj nardo na moj skuter. Htio bi jednog dana imat midace setup kao šta je PALAC gore složio, ali je najteže kupit sve od jednom. I da sad nekupim RR, pa ga za kojih 6 mijeseci prodajem i kupujem Nardo, ja bi odmah kupio Nardo. Znam da na seriali nebi dobio skoro ništa s njim, samo me zanima je li on pre otvoren i dal mi može kaj pojebat na motoru? A onda bi za kojih pol godine nakon auspuha došla Replica i veći karb
--- Kraj citata ---
Skuter bi ti se prevrtavao, isao u kriticne okretaje, mogao bi ali mogucnost zaribavanja se jako povecava!
..::Alf::..:
--- Citat: Mr J - 13 Veljača, 2007, 23:27:25 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:20:14 ---Nemam tolko para.
A znači da nebi mogal gonit sa ovim karbom.
Evo još jedno pitanje za znalce. Ovako, ja zovem ovog lika u servis da se malo raspitam o auspuhima i nabroji mi on par vrsta kaj drži i veli da bi mi bio najbolji za stavit Nardo. I ja mu se skoro skesil u slušalicu, pa lik si ti normalan, Nardo na serijalu, i on kaže da može. I sad mene zanima dali može ikako ići taj nardo na moj skuter. Htio bi jednog dana imat midace setup kao šta je PALAC gore složio, ali je najteže kupit sve od jednom. I da sad nekupim RR, pa ga za kojih 6 mijeseci prodajem i kupujem Nardo, ja bi odmah kupio Nardo. Znam da na seriali nebi dobio skoro ništa s njim, samo me zanima je li on pre otvoren i dal mi može kaj pojebat na motoru? A onda bi za kojih pol godine nakon auspuha došla Replica i veći karb
--- Kraj citata ---
Skuter bi ti se prevrtavao, isao u kriticne okretaje, mogao bi ali mogucnost zaribavanja se jako povecava!
--- Kraj citata ---
A to se nebi moglo rešit većom diznom, ovim federima i to? :icon_scratch: :icon_scratch: :binkybaby: :binkybaby:
Mr J:
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:30:09 ---A to se nebi moglo rešit većom diznom, ovim federima i to? :icon_scratch: :icon_scratch: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
To ti je do rezonancije narda koja je na visim okretajima i onda bi ti njegova preotvorenost za serijski cilindar vukla masinu u vece okretaje nego za sto je predvidjen serijski cilindar i onda je tu vece opterecenje i zagrijavanje i ode sve znas i sam kam... Ali radio bi neko vrijeme... A mozda... :happy8:
P.A.L.A.C:
a gledaj ti bi mogo stavit narda na serijalu i to ustimat da ide, al nardo voli okretaje, njegova rezonancija pocinje tek na ... ne znam tocno kolko okretaja, al znam da je to previse za seriski klip i cilindar. sto bi dovelo do zaribavanja. i kao sto sam ti vec reko ako mislis stavljat neki midrace kit bjezi od tog karba sto imas u sto sirem luku.
..::Alf::..:
A eto nemam 4000-5000 kn za cijeli midrace kit, a volio bi ga imat. A starci su mu rekli da za moja preseravanja sa tuningom skutera nedaju novce. Onda možda ipak MHR Replica auspuh i Trophy kit.
Dal mogu bar stavit MHR Replicu ( auspuh ) na ovakav skuter, ona koda malo manje voli okretaje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju