Tehnički kutak > Tuning skutera

Light tuning

<< < (10/14) > >>

..::Alf::..:
To MR J: Jednog dana, nakon ovog sad slabijeg setupa mislim stavit i neki kit, najprije sam mislio da bi najbolje bilo stavit Trophiya, al sad si mislim malo o MHR Replici, to je mid race alu kit, i kad bi radio na ovom mom prigušenom setupu ( RR, TP vario, 17.5 karb ) bili mogao izdržat više od Trophiya + kaj kod Replice postoji mogučnost da uz drugi auspuh ( npr. Nardo ), karb( 19 il 21 ) i radilicu izvučem puno više.

P.A.L.A.C:

--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:03:54 ---To MR J: Jednog dana, nakon ovog sad slabijeg setupa mislim stavit i neki kit, najprije sam mislio da bi najbolje bilo stavit Trophiya, al sad si mislim malo o MHR Replici, to je mid race alu kit, i kad bi radio na ovom mom prigušenom setupu ( RR, TP vario, 17.5 karb ) bili mogao izdržat više od Trophiya + kaj kod Replice postoji mogučnost da uz drugi auspuh ( npr. Nardo ), karb( 19 il 21 ) i radilicu izvučem puno više.

--- Kraj citata ---

replicu ni slucajno na taj karb koji imas na motoru, zaribat ce ti 100%, mozda bi to bilo ok da taj karb nije ajmo rec zagusen, jel imas mislim 2 verzije karba 17.5
a sto se tice same replice na rr-u bi mogo radit i iso bi motor super, al nije to to.
da imas para pa slozis ovako npr: Replica, Nardo, Tp radilica, Malossi multivar, Delta, karb 19 - e to bi bilo jebeno.

--- Citat: P.A.L.A.C - 13 Veljača, 2007, 23:09:53 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:03:54 ---To MR J: Jednog dana, nakon ovog sad slabijeg setupa mislim stavit i neki kit, najprije sam mislio da bi najbolje bilo stavit Trophiya, al sad si mislim malo o MHR Replici, to je mid race alu kit, i kad bi radio na ovom mom prigušenom setupu ( RR, TP vario, 17.5 karb ) bili mogao izdržat više od Trophiya + kaj kod Replice postoji mogučnost da uz drugi auspuh ( npr. Nardo ), karb( 19 il 21 ) i radilicu izvučem puno više.

--- Kraj citata ---

replicu ni slucajno na taj karb koji imas na motoru, zaribat ce ti 100%, mozda bi to bilo ok da taj karb nije ajmo rec zagusen, jel imas mislim 2 verzije karba 17.5
a sto se tice same replice na rr-u bi mogo radit i iso bi motor super, al nije to to.
da imas para pa slozis ovako npr: Replica, Nardo, Tp radilica, Malossi multivar, Delta, karb 19 - e to bi bilo jebeno.

--- Kraj citata ---
Nemam tolko para.
A znači da nebi mogal gonit sa ovim karbom.

Evo još jedno pitanje za znalce. Ovako, ja zovem ovog lika u servis da se malo raspitam o auspuhima i nabroji mi on par vrsta kaj drži i veli da bi mi bio najbolji za stavit Nardo. I ja mu se skoro skesil u slušalicu, pa lik si ti normalan, Nardo na serijalu, i on kaže da može. I sad mene zanima dali može ikako ići taj nardo na moj skuter. Htio bi jednog dana imat midace setup kao šta je PALAC gore složio, ali je najteže kupit sve od jednom. I da sad nekupim RR, pa ga za kojih 6 mijeseci prodajem i kupujem Nardo, ja bi odmah kupio Nardo. Znam da na seriali nebi dobio skoro ništa s njim, samo me zanima je li on pre otvoren i dal mi može kaj pojebat na motoru? A onda bi za kojih pol godine nakon auspuha došla Replica i veći karb

Mr J:
na replicu moras i drugu radilicu stavljati obavezno!

--- Citat: Mr J - 13 Veljača, 2007, 23:23:58 ---na replicu moras i drugu radilicu stavljati obavezno!

--- Kraj citata ---
Znam, znam, a dal može za početak samo Nardo stajat, a da me niš nejeb? :help: Jer ako kupim RR, neču složit midrace kit nikad. :sad1: :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju