Tehnički kutak > Tuning skutera
Light tuning
..::Alf::..:
Evo vak sredil bi malo skuter, al nemam baš previše para a htio bi oderat neke frendove kaj mi se kurče sa Peugeotima speedfight 100. Dalke na skuteru imam TP vario, i mislim stavit još ZXa il RRa, pa me zanima bili mogao stavit još koju sitnicu sa skut povuče 95-100, a pod tim nemislim stavljanje nekog kita. Znači kaj bi još moglo ić, npr. Red Sponge, Mallosi bijeli centralni i kaj ja znam, ajd pomozite ak znate.
Mr J:
Taj variomat ti je losiji od Malossija i Polinija jer ti je on kao neka zamjena za serijski, nema kanale dobro rasporedjene, tj. konstrukcija mu nije dobra kao kod ova 2...
Ljudi sa Base kitom odlicno ustelanim izvuku 100 - 105 km/h ovisi o masini a ti bi bez kita toliko :)
Preradi serijski cilindar (ako znas)... Opruga na kvacilo srednje tvrdoce isto kao i one 3 manje opruge...
Koji je to skuter, koja masina?
roby44:
nista bez kit-a, a i s base kitom ces ic sumnjivih 100km/h.
A radi se o Piaggio NRGu, a vidim da je ovaj variomat zak**ra*, jer nisam skoro ništa s njim dobil na ubrzanju, popuil na krajnjoj,ajd jedino ubrdo malo bolje vuče.
To Mr J : Opruga na kvacilo srednje tvrdoce isto kao i one 3 manje opruge... - kako se to točno zove da znam kupit u trgovini
I kako preradit seriski cilindar, dal mi možete malo objasnit, il kakvu shemu nabacit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju