Tehnički kutak > Tuning skutera
Light tuning
Mr J:
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:42:04 ---A eto nemam 4000-5000 kn za cijeli midrace kit, a volio bi ga imat. A starci su mu rekli da za moja preseravanja sa tuningom skutera nedaju novce. Onda možda ipak MHR Replica auspuh i Trophy kit.
Dal mogu bar stavit MHR Replicu ( auspuh ) na ovakav skuter, ona koda malo manje voli okretaje?
--- Kraj citata ---
hahaha... stvarno ti vrag neda mira... Stavi laser x-pro, on je jedan od najboljih za base kiteve, uzmes polinijev base i malo preradis kanale i multivar i karb 19 i preradis malo usis i ima da leti!
..::Alf::..:
--- Citat: Mr J - 13 Veljača, 2007, 23:45:20 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 23:42:04 ---A eto nemam 4000-5000 kn za cijeli midrace kit, a volio bi ga imat. A starci su mu rekli da za moja preseravanja sa tuningom skutera nedaju novce. Onda možda ipak MHR Replica auspuh i Trophy kit.
Dal mogu bar stavit MHR Replicu ( auspuh ) na ovakav skuter, ona koda malo manje voli okretaje?
--- Kraj citata ---
hahaha... stvarno ti vrag neda mira... Stavi laser x-pro, on je jedan od najboljih za base kiteve, uzmes polinijev base i malo preradis kanale i multivar i karb 19 i preradis malo usis i ima da leti!
--- Kraj citata ---
A di ću nabavit taj Laser x-pro, nenaručujem dijelove iz slovenije i njemačke.
Samo mi recite dal može MHR Replica na serialu i koliko bi ona nova koštala?
I kolika je cijena novog karba, dell orto 19?
P.A.L.A.C:
mhr replica spuh je totalni promasaj od spuha, on ti je u rangu sa RR-om.
evo ako ti sta pomaze, ja sam imo na pocetku malossi sport(base kit), multivar, i RR. motor je letio, prao sam vx-a s tim. naravno ne u krajnjoj nego u ubrzanju.
a bilo bi lijepo kad bi si mogo nabavit karb 19 i uz to si preradis usis i stavis malossi karbonske lamelice i motor ce biti bomba.
P.A.L.A.C:
Dell'orto 19 ti je oko 80eura vani, znaci kod nas je +30% i to ti je oko 105eura a to ti je oko 750kn.
..::Alf::..:
--- Citat: P.A.L.A.C - 13 Veljača, 2007, 23:51:47 ---mhr replica spuh je totalni promasaj od spuha, on ti je u rangu sa RR-om.
evo ako ti sta pomaze, ja sam imo na pocetku malossi sport(base kit), multivar, i RR. motor je letio, prao sam vx-a s tim. naravno ne u krajnjoj nego u ubrzanju.
a bilo bi lijepo kad bi si mogo nabavit karb 19 i uz to si preradis usis i stavis malossi karbonske lamelice i motor ce biti bomba.
--- Kraj citata ---
Imaš ti taj RR za prodat?
A jel bolji Trophy il Sport, ja sam ćuo da je koda Trophy malo bolji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju