Tehnički kutak > Tuning skutera
Light tuning
..::Alf::..:
--- Citat: nrg50power - 12 Veljača, 2007, 23:47:34 ---ne bi ništa dirao puno po mašini za sad,htio bi samo stavit lakše rolice i remen
--- Kraj citata ---
Gle nije ti to mašina, samo prenos. bolje nek ti onda netko drugi još malo pojasni
Vidi sliku koju sam ti stavio gore
nrg50power:
imas ovdje svojih slika od nrg-a da vidim kak si ga sredio
P.A.L.A.C:
--- Citat: Doomsday - 12 Veljača, 2007, 23:42:55 ---Hmmm... Neko pametniji od mene je pisao o remenovima, kako sa serijskom mašinom ponekad nije najpametnije uzimat remen koji ide na kit, iako je skuplji i bolji, jer... :icon_scratch: zaboravija san... :dontknow: A nisan ni siguran koji su to remeni u pitanju, tako da triba sačekat da se neko od znalaca smiluje i pprosvjetli nas opet... :toothy3:
--- Kraj citata ---
da kevlar remen se ne uzima ako nemas mhr owerrange, zapravo mozes i na obicni prijenos(multivar, delta, torq) al bar midrace setup.
special belt mozes uzet i da nemas nikakav kit i stavit.
ma mozes ustvari i kevlar, al nije to to.
Mr J:
decki malo procitajte FAQ - mojskuter servis prije postavljanja pitanja...
..::Alf::..:
--- Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 00:06:24 ---imas ovdje svojih slika od nrg-a da vidim kak si ga sredio
--- Kraj citata ---
A nije to moj NRG :nono:, zapravo još nije takav, ali bit će ovih dana jer sam razbil skuter pa ga moram farbat. Uglavnom, sliku sam našal na jednoj njemačkoj stranici, i sad ću svoj skuter tako sredit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju