Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
robert:
--- Citat: charnel - 02 Svibanj, 2009, 16:31:20 ---i onda svi seru po leovince-u, moj rr sad izgleda isto ko i kad sam ga kupio, niti hrđe nit išta.
--- Kraj citata ---
točno, ne košta ni polovicu ovoga a ako ništa drugo bar sporije hrđa.
andy:
--- Citat: charnel - 02 Svibanj, 2009, 16:31:20 ---i onda svi seru po leovince-u, moj rr sad izgleda isto ko i kad sam ga kupio, niti hrđe nit išta.
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Pa da.. Moj stari dobri zx, nakon koliko vožnji i po kiši i svemu i od soli čak, obrisat sam ga znao i isprat vodom i wd našpricat.. Bezveze ono a nakon svake vožnje niš, samo kad se namoči... :toothy10: A baš se i ja zagrijao na yasunija, nakon ovog nema šanse.. Samo bi si nabavio rr-a kad bi mogao :sad1:
aeroxtuning:
ma pogresno govorite,moze se dogoditi....yasuni je naj spuh na svijetu,sta mislite sa se bzvz koristi u moto gp-u.....
robert:
--- Citat: aeroxtuning - 02 Svibanj, 2009, 16:56:59 ---ma pogresno govorite,moze se dogoditi....yasuni je naj spuh na svijetu,sta mislite sa se bzvz koristi u moto gp-u.....
--- Kraj citata ---
slim da ti pogrešno razmišljaš. šta ima moto gp i cestovna vožnja skutera zajedno? i ne radi se o tome dali je dobar (performanse) nego kvaliteta materijala je upitna. sjećam se kad sam ga stavio na skuter da nije prošlo ni mjesec dana a već se vidjele prve točke hrđe.
aeroxtuning:
svaki ce pocet hrdjat...bitno je samo odrzavanje....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju