Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (56/102) > >>

seba:
evo slika nekih

tu se vidi kako je auspuh crn-koda je prefarban :laughing7: ajde da se to dogodilo nakon par tiscua km,ali nakon 500km :jerk:

aeroxtuning-svaki ce pocet hrdjat to znam,ali opet nakon 500km i svaki put je poslije voznje namazan wd-om to je stvarno malo rpebrzo da pocne i da top tako izgori i raspadne se cijeli

black-rox:
Ovaj tvoj yasuni ne izgleda nikako novo i da ima 500km ja imam svoj c21 ima dvije crtice ruzine jer mi je bio na vlažnome,ali ni ne vide se prodal sam ih dosta i svi koji su ga špricali wd-om nije im zaruzinavio tako da neznam čuješ uvijek postoji i jedan škart moguće da si ga dobio........

neer:

--- Citat: charnel - 02 Svibanj, 2009, 16:31:20 ---i onda svi seru po leovince-u, moj rr sad izgleda isto ko i kad sam ga kupio, niti hrđe nit išta.

--- Kraj citata ---
ma leo pravi jebeno kvalitetne auspuhe ja sam imao zx-a i meni je predobar auspuh kupio od green litea i kak ga je on farbao tak sam ga ja dobio i drzi jos dan danas boja  :icon_tongue:

seba:

--- Citat: black-rox - 02 Svibanj, 2009, 17:20:24 ---Ovaj tvoj yasuni ne izgleda nikako novo i da ima 500km ja imam svoj c21 ima dvije crtice ruzine jer mi je bio na vlažnome,ali ni ne vide se prodal sam ih dosta i svi koji su ga špricali wd-om nije im zaruzinavio tako da neznam čuješ uvijek postoji i jedan škart moguće da si ga dobio........

--- Kraj citata ---
pa ne izgleda sad vise novo,a 500km ima max napravljenih sa njim. bit ce da sam ja dobil škart al nema veze. drugi auspuh je vec tu :icon_thumright: nadam se da ga necu morat mjenjat za 500km opet :laughing7:

black-rox:

--- Citat: seba - 02 Svibanj, 2009, 17:24:54 ---pa ne izgleda sad vise novo,a 500km ima max napravljenih sa njim. bit ce da sam ja dobil škart al nema veze. drugi auspuh je vec tu :icon_thumright: nadam se da ga necu morat mjenjat za 500km opet :laughing7:

--- Kraj citata ---
A nećeš ali ako je ovo bilo novo i samo 500km onda je škart vrlo čudno,a to je neš ko i moj cdi od topa uvijek od silnih dijelova moraš i neš škart pobrat :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju