Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (54/102) > >>

robert:
kako ti se yasuni raspao? znam da hrđa ko kuga ali da se raspadne :dontknow:

seba:

--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2009, 15:21:37 ---kako ti se yasuni raspao? znam da hrđa ko kuga ali da se raspadne :dontknow:

--- Kraj citata ---
top se raspao skroz,a grana je isto vec pocela malo hrdjat i pocrnila je. svi hvale yasuni,a ja sam bas ostao iznenadjen,jer nisam s njim napravio ni 500km i mazao sam ga poslije svake voznje wd-om :sad1:

robert:
nema koristi od mazanja ako ga ne mažeš najmanje jedan put dnevno. hrđa ko blesav padala kiša ili ne. ja ću ga krajem ove godine prefarbati a kad dođe red na novi auspuh siguran sam da neću opet dat preko 200 eura za auspuh. da je kromiran onda možda ali ovako ne 100%

seba:

--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2009, 15:39:26 ---nema koristi od mazanja ako ga ne mažeš najmanje jedan put dnevno. hrđa ko blesav padala kiša ili ne. ja ću ga krajem ove godine prefarbati a kad dođe red na novi auspuh siguran sam da neću opet dat preko 200 eura za auspuh. da je kromiran onda možda ali ovako ne 100%

--- Kraj citata ---
poslije svake voznje sam ga mazao,al opet ne kuzim kako se top mogao raspast tako brzo. sad sam uzeo krom da nemam brigu jel ce hrdjat ili ne

charnel:
i onda svi seru po leovince-u, moj rr sad izgleda isto ko i kad sam ga kupio, niti hrđe nit išta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju