Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
seba:
evo mene opet sa novim idejama ;D
ipak se ne mogu tako lako ostavit skutera :icon_biggrin:
ovaj tjedan ce bit u pogonu bar se nadam :icon_biggrin:
nesto su se dijelovi izmjenili,ali bit ce i tako dobro
slike stavim krajem tjedna ili drugi tjedan
[SB]Replica 180:
--- Citat: seba - 21 Rujan, 2009, 14:21:47 ---sad da vam svima odgovorim,ja se ne kurcim i nemam viska para kako neki misle
dalje da znate za kolko para ja nabavim dijelove,nebi rekli da se razbacujem,zato tolko toga i promjenim,jer dobim po jako dobroj cijeni(u tome je fora),a ne da imam para na bacanje
sad prodajem sve jer trebam pare za auto koji cu kupit u 12 mjesecu kad navrsim 18g
zbog toga najvise i prodajem,jer bolje mi prodat sad nego nakon 5000km voznje(vise vrijedi sad),a i trebat ce mi neko vrijeme da to prodam
kasnije ako se ne proda rama i plastike,bratu slozim neso da ima za vozit,ako se proda sve onda mu kupujem roxa
ja vise necu imat skuter(jedino ako ne uleti nesto po prejebenoj cijeni :icon_biggrin:)
tolko od mene
--- Kraj citata ---
a sta je s ovim?
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
seba:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 30 Rujan, 2009, 12:32:28 ---a sta je s ovim?
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa napisao sam i tamo da ako nesto uleti po dobroj cijeni da cu kupit,a cijena je dosta dobra,a svejedno to radim bratu jer ja od 12 mjeseca prealzim na auto,a do onda ce skuter posluzit :icon_biggrin:
speed:
--- Citat: seba - 30 Rujan, 2009, 15:59:12 ---pa napisao sam i tamo da ako nesto uleti po dobroj cijeni da cu kupit,a cijena je dosta dobra,a svejedno to radim bratu jer ja od 12 mjeseca prealzim na auto,a do onda ce skuter posluzit :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
samo ti mali raskapaj,tako sam i ja,a nikad se nisam vozio,sad sam slozio i vozikam se bezbrizno :frajer:
seba:
--- Citat: speed - 01 Listopad, 2009, 19:59:34 ---samo ti mali raskapaj,tako sam i ja,a nikad se nisam vozio,sad sam slozio i vozikam se bezbrizno :frajer:
--- Kraj citata ---
meni bas ni nije do voznje,tako da mi svejedno kad ce se slozit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju