Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (53/102) > >>

seba:

--- Citat: robert - 26 Travanj, 2009, 11:51:43 ---e frende, kako si zaštitio taj stage6 sat protiv vlage?
jeli on već fabrički zadihtan ili?

--- Kraj citata ---
nisam nikako zastitio,al mislim da mu nebi smjelo biti nista zbog vlage

giannelli:
imam pitanje, kako se prikljucuje taj sat na temperaturu i okretaje? sta jos ima?
jel se moze na bilo koji motor to stavit, ja sam mislio na dt125 posto nema sat  za okretaje niti razina temp.

seba:

--- Citat: gianelli - 26 Travanj, 2009, 12:44:52 ---imam pitanje, kako se prikljucuje taj sat na temperaturu i okretaje? sta jos ima?
jel se moze na bilo koji motor to stavit, ja sam mislio na dt125 posto nema sat  za okretaje niti razina temp.

--- Kraj citata ---
za okretaje se omota zica oko kabla za svjecicu,za temperaturu ide seraf u glavu cilindra i to je to. ide na 2t i 4t makine,za zaracno haldjenje treba kupit one adeptere za temperaturu sta idu na svjecicu

speed:

--- Citat: seba - 26 Travanj, 2009, 13:53:13 ---za okretaje se omota zica oko kabla za svjecicu,za temperaturu ide seraf u glavu cilindra i to je to. ide na 2t i 4t makine,za zaracno haldjenje treba kupit one adeptere za temperaturu sta idu na svjecicu

--- Kraj citata ---
bas me zanima tko ti je to spajao :icon_scratch:

seba:
posto se yasuni raspal,moral sam kupit drugi auspuh.
tecnigas next r chrom,brat ce mi imat taj skuter i isal sam na trajnost a ne na performanse,tako da ce bit dobar taj auspuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju