Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 61
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
imas skuter projekte!
nije dovoljan kada predstavim skut i onda ekipa pise "JA TU NE VIDIM NIKAKAV PROJECT ITD"a to mi se neda slusat i gledat kako clanovi upropastavaju temu... zato sam predlozio da se otvori tema u kojoj ce svi moc predstavit svoje motore i skutere...ako se nemoze otvorit onda neka mod locka temu i zavrsena prica...
slazem sena jednom forumu sam dao ovakav prijedlog i prihvatili su ga
pa stavite u projektima da ko fol zelite montirat ovo ono i bla bla bla, nitko vas nece ubit ili uhapsit ako seruckatew tu i tamo... a projekt moze bit i farbanje ili poliranje uglavnom projekt vam je kada motor dovedete iz originala u neko drugo stanje... ako imate original motor onda neznam sta imate za predstavit i uopce sta ovdje radite?!
Citat: DvdAerox - 04 Veljača, 2009, 23:36:26pa stavite u projektima da ko fol zelite montirat ovo ono i bla bla bla, nitko vas nece ubit ili uhapsit ako seruckatew tu i tamo... a projekt moze bit i farbanje ili poliranje uglavnom projekt vam je kada motor dovedete iz originala u neko drugo stanje... ako imate original motor onda neznam sta imate za predstavit i uopce sta ovdje radite?! ovdje su ako nista drugo da se druze, uce nesto itd...ja bi volio da se itvori, moj je inace za projekte.. ali volio bih vidjeti kakve skutove ekipa vozi i koju slikicu...