da se sven nije javio i reko da ste na ininoj benzinskoj otišli bi svi...
Neznam baš da se sven javio, jer sam ja taj koji je poslao poruku iz delnica.
I slao sam u zadnji čas jer su već palili pile pa sam zaboravio navest ko je to i gdje se nađemo. Nakon toga više nismo stajali i nisam vidio poruke koje nam je Iwo poslao
I to da su vas svi mogli pratit to nije istina. U ono brdo svi su vozili fol gas, gore nisu čekali i ekipa nije mogla stizati to više. Ja sam među zadnjima koji se držao te kolone gore makar sam htio čekati svoju ekipu koji su daleko zaostali dolje.
Serijska luna sa 16 tkm iz Zagreba došla na fol gasu i onda ju ostave na brdu. Prvo sam mislio da je organizacija dobra, nekoliko njih se zaustavljalo sa strane kako bi zaustavili promet, al kasnije je totalni raspašo nastao i na kraju se nezna kud je ko otišo, neki su otišli dalje, navodno u Opatiju, a mi smo ostali dolje i nismo znali kud dalje pa smo zajedno sa nekim članovima otišli na grobnik pa si pojeli jer nismo cijelim putem imali previše prilike jesti.
Meet je možda bio dobar, ali mi koji smo javili da ćemo doći iz daleka ostali smo zanemareni. Svaka čast organizatoru koji se potrudio bar da zadrži ekipu dok dođemo jer fakat je cesta bila katastrofa (sol, šljunak, voda) kroz delnice ali svi smo bez ikakve greške i bez ikakvog većeg stajanja došli do tamo i isto tako do doma da tako reći ne mogu vjerovat da je sve tako dobro prošlo
Luna sa fol gasom do rijeke i nazad, dottoreov stalker nije ništa zafrkavao, moj Rox... hm, njega neću ni spominjati jer me već odavno čudi...
I naravno, VXR-i i SP180 sve odlično
Sve u svemu, vidjeli smo skutere, dolje se malo drugačije to radi nego kod nas, svi sređeni, styling 5+, od 60 motora su 2 ili 3 serijale bile samo...
Provozali se jesmo, ja sam napravio 472 km i nije mi žao što sam išao jer sami put je bio i više nego izazov. Da nikoga nije bilo u rijeci, opet bi bilo dobro