Eo i mojih dojmova o svemu pomalo...
Organizacija, 0 bodova! Ocekivao sam puno vise. Svaka cast kaj ste nas cekali al buraz niko nikom ne govori kam se ide ni sta! Ja, dottore i Luka dosli zadnji...zasto? Svi ste full gas do grobnika drzali, ja i dottore sm ojedini luku na serijala luni cekali...TO SE NE RADI! Bar je organizator trebao vise pozornosti na sporije obratit...
Ok, to sm oprezvakali...dodemo tam, aj bilo je ok...al odjednom svi na motore i krece se! Nisam se ni uspio snac vec sam bio na motoru...pola ljudi ode u Rijeku, pola ode na grobnik...nije se nikom reklo kam se ide ni zasto, sam ose krenulo! Mi stali na raskrizju ko i jos 20 ljudi i nismo znali di cemo!
Na kraju osli na stazu na cevape.
Ok je bio meet, al da je uspio za mene kaj sam 400 kilometara napravio, nije! razocarao sam se, al drago mi je radi ekipe! Posebno radi Gerbija, decko hvala ti jos jednom kaj si bio uz mene kad nsiam znao di krenut i s kim, jedni si se od te ekipe iz RI napricao s menom i pokazo si se full super kao sto sam te i na MSNu znao! Također, jole...nisi platio hamburger, to ti necu zaboravit!