Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
RideRR4EveRR:
Jbg ne isplati se ič na takav put dok je hladno... Ja zato nisam išo ... A i zato šta nisam mogo skrpat lovu za bengu :toothy12:
black-rox:
Malo je preseravanje,s tim bacanjem motora i to,ali ok zabole me za to njegov motor i ja sam to nekada radio,bacao sam ga di sam god stigao,jbg ja sam ga kupio,ne on mene,druga stvar imam i ja podeblji karton slomljeno ovo slomljeno ono itd i sada sam u pedali jer sam bio na operaciji koljena,i mene smetaju neke stvari kod njega,ali nemoš mu baš reć da nezna stuntat ili paliti gumu jer zna jbg i koji se rac svi svađate rađe se odite nekamo napiti nego se tu svađat :hello:
Luka 0101:
--- Citat: black-rox - 24 Ožujak, 2009, 00:08:24 ---Malo je preseravanje,s tim bacanjem motora i to,ali ok zabole me za to njegov motor i ja sam to nekada radio,bacao sam ga di sam god stigao,jbg ja sam ga kupio,ne on mene,druga stvar imam i ja podeblji karton slomljeno ovo slomljeno ono itd i sada sam u pedali jer sam bio na operaciji koljena,i mene smetaju neke stvari kod njega,ali nemoš mu baš reć da nezna stuntat ili paliti gumu jer zna jbg i koji se rac svi svađate rađe se odite nekamo napiti nego se tu svađat :hello:
--- Kraj citata ---
kaj placaš :happy8: :happy8: :happy8: :happy8:
RideRR4EveRR:
A dobro to šta se tiče tog bacanja i to, to je nekakav "stil" hehe i svako ima pravo na to sa svojim motorom :icon_thumright: . I ja bi baco da imam slidere :toothy12: .
zoki_NRG:
bilo je dosta njih tamo sta znaju cimat itd, samo sta nitko nije, vecina su se vozila po zadnjem na putu prema opatiji i zajebavali,
tamo ih je bilo bar 10 sta ja znam da dobro cimaju i ostalo, ovi ostali bar znaju vozit po zadnjem i tako, bilo je vise chilanje i zajebancija....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju