Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
Poggiali:
Na putu kroz liku bilo jebeno hladno.... cca 11-13 stupnjeva... Kako gdje..
Pa kaj ste vi išli u kratkim rukavima kroz liku :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: Poggiali - 24 Ožujak, 2009, 00:29:22 ---Na putu kroz liku bilo jebeno hladno.... cca 11-13 stupnjeva... Kako gdje..
Pa kaj ste vi išli u kratkim rukavima kroz liku :toothy9:
--- Kraj citata ---
Koga si ti citiral ovdje? ???
Sve u svemu ja nejdem više na liku ako nebude barem 10 stupnjeva gore :laughing7:
Waynder:
--- Citat: black-rox - 24 Ožujak, 2009, 00:08:24 --- imam i ja podeblji karton slomljeno ovo slomljeno ono itd i sada sam u pedali jer sam bio na operaciji koljena
--- Kraj citata ---
ja imam malo drukciju situaciju... na kosti dobivam ciste i dioslovce mi kost trune... i trenutno ne postoji tehnologija da me spasi..imam countdown par godina pa sta bude...
cekam da neko kvalitetnu kibernetiku rijesi...
RideRR4EveRR:
--- Citat: Waynder - 24 Ožujak, 2009, 09:48:32 ---ja imam malo drukciju situaciju... na kosti dobivam ciste i dioslovce mi kost trune... i trenutno ne postoji tehnologija da me spasi..imam countdown par godina pa sta bude...
cekam da neko kvalitetnu kibernetiku rijesi...
--- Kraj citata ---
To od pada ili ?
180fxr:
Znam ja zas on baca motor tak... ziher ima kasko :laughing6: :laughing6:
Gle svi znamo da ima novaca i ne jebe ga kaj ce mu puknut neznam plastika ili bilo sta.... I tak bi se i mi sami ponasali da smo tezi od titanica :happy6:
Nisam ga ni vidio kak stunt-a al ocito da zna nesto jer nebi za k**ra* imo slidere,bar itd...a i chupsy mi je pricao da zna stunt-at...
A to kaj mu nekad padne motor... jbg kao sto je rekao ..2 godine vec cami doma i samo nekad ode malo padat i lomit kosti na baumax itd. :frajer:
Po meni je on ovak ok i kao sto je rekao da je iskren i voli jebat i podjebavat... kao npr. Lubenicu na kremicu zadnji put... Al jbg njega moze jebat kad nezna nis o motorima... ovaj mu skine lulicu ovaj nezna vratit itd... :laughing1:
Sve u svemu.... jedan dan... waynder okrece rostilj a mi dolazimo i gledamo kak pada i baca motor..... :drunken_smilie: :icon_thumright:
My biblija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju