Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (77/81) > >>

Luka 0101:

--- Citat: divljakusa - 23 Ožujak, 2009, 23:52:24 ---PAPCI, PRODALI SE ZA ROŠTILJ..... xD

--- Kraj citata ---
jbg. roštilj rula...

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 23 Ožujak, 2009, 23:54:26 ---nebi fala, ja znam radit sama roŠtilj....xD

--- Kraj citata ---

mislim da je jedna druga stvar u igri........al necemo o tome........netreba nam jos jedna frka........no dobro........tebe nema......nama vise.........jos bolje...... iks de

divljakusa:

--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2009, 23:54:36 ---jbg. roštilj rula...

--- Kraj citata ---
znam....glawno da je za Đabe....xD

dhorvat:

--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2009, 23:49:16 ---Ja napao covjeka jer sam umoran i sve me boli od jucerasnjeg puta a on malo prikurio vatru...
jbg.

--- Kraj citata ---

Eto dečki, ja sam sinoć reko da direkt idem u krpe i ovakvih sr#nja nebi bilo da ste i vi išli.  :icon_scratch:

Ja kad sam gledao kaj radi jučer, djelovalo mi je kao da dečko zna, ali mu se ili neda ili neš drugo. Napisao je da čuva kosti i da radi to dalje radi toga jer to voli raditi. I kad je to reko sve mi je bilo jasno  :icon_thumright:

BTW, možda i nije par toga bilo dobro, al me iznenadio sa onom vrtnjom skutera ukrug sa jednom rukom dok je skuter praktički ležao na podu. I žao mi je kaj to nisam snimio  :'(

Sve u svemu ja sam više uživao u putu nego na meet-u, a da nije Waynder stanto, zamislite si tek onda kak bi dosadno bilo na pisti  :jerk: Ovak bar mogu reć da je OK bilo tamo.

U Rijeci smo bili, sad idemo dalje  :laughing7:

Luka 0101:
zo je zalosno sto napisti nije bilo nikoga osim njega...
Maltene smo đame išli na pistu...

Ah da nemojmo zaboraviti uzbuđenje i adrenalin kad se onaj u pežo-u okrenuo za 176 stupnjeva...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju