Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
Iwo SR Tuono:
U toku drugog mjeseca će se dogovorit termin megameeta u Rijeci. Prošle godine oko 100+ ljudi te 70ak skutera, ko je bio zna kako je bilo :icon_thumright:
Očekujte da će bit sredinom 3. mjeseca pa da vi koji ćete eventualno ić iz velikih daljina da znate ;D
Trenutno je onemogućena registracija na Scooter Inside pa ću vam ja sve detalje pisat.
Ove godine znam da je kriza i sve, ja isto krpam DiTecha al mislim da nas se može skupit :glasses9:
Čujemo se, pozz :binkybaby:
black-rox:
Prošli je bio prejeben jako dobro organizirano minus jedino onaj roštilj to ovaj puta treba bolje dogovoriti,ja se nadam da ću biti u mogućnosti prisustvovat i na ovome odmah se pripremam s gumama za burnout :toothy12:
2TDottore:
Ak ce bit i upola kak je bilo na meetu u rijeci na zatvaranju sezone ja dolazim i vodim sa sobom bar jos 2-3. :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 03 Veljača, 2009, 09:38:54 ---Ak ce bit i upola kak je bilo na meetu u rijeci na zatvaranju sezone ja dolazim i vodim sa sobom bar jos 2-3. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Potpis! :icon_thumright:
Ja još nisam imao prilike biti na nekom većem meet-u i zato stižem ovaj puta. Moram pripremit Rox-a :laughing7: (zamijenit ulje u mašini, filtere ulja, goriva... :toothy12:)
Vidimo se :drunken_smilie:
ChRiStIaN:
Ja cu doc u RI na meet kad neko iz RI dode jednom u ZGb na met...i pritom dalje ostajem!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju