Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 project
Kemo_nrg:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 00:35:14 ---stavi role 6 grama pa vidi dali se situacija popravlj, kroz ubrzanje bi trebao imati oko 9k rpm-a mislim
--- Kraj citata ---
omg gjde cu naci role 6 grama, hehe, ok i alfa mi je reko da stavim 6.1, dok kupim stavicu na scooter, pa cu postaviti video :headbang:
Kemo_nrg:
e a jel moguce da mi motor neide brzinon kakvom bi trebao ici zbog opruga na lameli???
3alfa3:
--- Citat: Kemo_nrg - 02 Veljača, 2009, 01:04:45 ---e a jel moguce da mi motor neide brzinon kakvom bi trebao ici zbog opruga na lameli???
--- Kraj citata ---
Mislis kuplungu?
Ne, kuplung nema veze sa krajnjom brzinom.
dhorvat:
Gledao onaj filmić i nekako mi se čini da su previsoki obrtaji. Kolko ti piše počukicama da se vrti? Jer ZX-a iznad 9000 okretaja nemaš šta tražit (ovisno kako ti obrtomjer pokazuje), ali svima je tu negdje, iznad 8500. :icon_thumright:
Kuplung ti ovisi samo na startu, kako ti je i alfa već rekao. Znači od 0 do 15 km/h. Dalje kuplung nema apsolutno nikakvog utjecaja. Sa ZX-om moraš staviti tvrđe federe kuplunga jer sa serijskim federima su premali okretaji na startu i na kojima ZX nema snage.
Po?etnik:
opruge na lameli? nikad cuo... jedino na kvacilu imas male oprugicee i centralnu oprugu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju