Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 project
Kemo_nrg:
--- Citat: Početnik - 02 Veljača, 2009, 10:38:41 ---opruge na lameli? nikad cuo... jedino na kvacilu imas male oprugicee i centralnu oprugu
--- Kraj citata ---
pa na to i mislim, te na kvacilu
a sad sa ovim zutim federima i ovim ide sporo do 10 km/h i onda ko lud vuce
Drnda:
--- Citat: Kemo_nrg - 02 Veljača, 2009, 14:05:48 ---
--- Citat: Početnik - 02 Veljača, 2009, 10:38:41 ---opruge na lameli? nikad cuo... jedino na kvacilu imas male oprugicee i centralnu oprugu
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da li mu treba dugo da se razvrti da se pokrene sa mjesta.. misli ono npr. sec ili 2 i tek onda krene ili odmah krene cim das gas ali nema one jacine starta
Kemo_nrg:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Veljača, 2009, 15:24:17 ---
--- Citat: Kemo_nrg - 02 Veljača, 2009, 14:05:48 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da li mu treba dugo da se razvrti da se pokrene sa mjesta.. misli ono npr. sec ili 2 i tek onda krene ili odmah krene cim das gas ali nema one jacine starta
--- Kraj citata ---
ne krece odmah ma treba mu oko 2sec da krene, i onda odjednom trgne i onda ide super, al nikako zasad nisam zadovoljan sa krajnjom brzinom, imao sam ravnika nekih 500 metara i nisam uspio navuci vise od 90 km/h , nisam isao dalje od toga, a tolka mi je kranja bile i prije ovoga sto sam stavio samo sto start nije bio ni blizo ovoga sad, al et valjda trebalo bi biti bolje kad stavim 6gr i zelene federe,imas ti jos kakav prijedlog.... sta da uradim da krajnju povecam, a moze biti da ide vise od 90km/h al nezz kad nisam imao ravnika i motor mi je bio leden pa mozda zato nije mogo vise
Drnda:
u svakom slucaju su role prelagane po meni jer se vrti na previsokim okretajima gdje kit i spuh nemaju snage... a oako je takav start tebi trebaju mekse opruge... skoro isti slucaj imam i ja...
Kemo_nrg:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Veljača, 2009, 22:21:52 ---u svakom slucaju su role prelagane po meni jer se vrti na previsokim okretajima gdje kit i spuh nemaju snage... a oako je takav start tebi trebaju mekse opruge... skoro isti slucaj imam i ja...
--- Kraj citata ---
kad sam zx-a stavio sa serijskim oprugama(bijelim) imao sa super ubrzanje do 40 i onda se vuce jedva do 70,nije mogo vise ici,
a jesul zelene mekse opruge od ovih zutih (a nesmeta meni sto mu treba 2sec :toothy9: )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju