Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 project
Kemo_nrg:
E vako, vozim nrg-a mc3 ,kupio ga pocetkom ovog ljeta i preko zime ga doradjivam, prije nekoliko dana sam na njega stavio:
Leo vince ZX
Malossi MULTIVAR 2000
Malossi FLY clucth (zute oprugice)
Malossi 7,2gr
TwinAir spuzva (jer nije bilo red sponge)
dizna 64
scooter je rastavit a i farbanje bi trebalo zavrsiti za koji dan,tako da cu stavit i nekih videa i slika za koji dan dok to bude gotavo,
ev sad nekoliko slika kakav je motor bio
i ev "first run" :toothy12: sa ovim novim dijelovima
Lazo:
Nice :icon_thumright: , samo ti treba neki kit :laughing7: , neće stari ni saznat samo ga ugradiš u nekom servisu ili kod frenda i to je to :frajer:
Kemo_nrg:
--- Citat: Lazo - 30 Siječanj, 2009, 23:49:48 ---Nice :icon_thumright: , samo ti treba neki kit :laughing7: , neće stari ni saznat samo ga ugradiš u nekom servisu ili kod frenda i to je to :frajer:
--- Kraj citata ---
hehe ma znam ja staviti kit, al sta ja znam nekako mi to nesigurno, ima ovde kod mene nekoliko njih stavili kit vozili jednu sezonu ili dvije i eto problema, ode radilica ode variomat puko klip oso cilindar upm i tako dalje.... :toothy9:,
volim ja vako imat sigurnih 50cc :laughing9:
Shiltac:
Pila. A u kavu boju ide? imo sam i ja mc3 bio je heben...
ichko:
Ja ib ga odradio da bude shiltac replica ;D i stilski i po tuningu,jer onaj je stvarno vrh vrhova bio, a eto i nek ostane neka uspomena od njega na forumu za shiltaca... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju