Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG mc3 project

<< < (4/21) > >>

Drnda:
preslabo ti to ide, prelagane su role.... nita cudno... to bi trebalo puno brze puniti, koliko od vrha ti ocrta vario sa tim 5.5 rolama?

Kemo_nrg:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Siječanj, 2009, 23:57:23 ---preslabo ti to ide, prelagane su role.... nita cudno... to bi trebalo puno brze puniti, koliko od vrha ti ocrta vario sa tim 5.5 rolama?

--- Kraj citata ---

nije ovo bila max. ovo sma ja nako, nezz kao mislis da bi trebalo brze ici,jer i ovo je dosta brzo(makar se meni tako cini :toothy12: ), i kako mislis to: koliko od vrha ti ocrta vario sa tim 5.5 rolama?

Drnda:
prvo mislim na slabo ubrzanje, a to za vario, uzmi marker i potegni crtu malo deblju od vrha do dna i vozi ga koliko moze postici brzinu i vidi koliko je crte od markera ostalo, koliko od vrha variomata, mislim da je neiskoristeno skoro cm...

Kemo_nrg:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 00:04:58 ---prvo mislim na slabo ubrzanje, a to za vario, uzmi marker i potegni crtu malo deblju od vrha do dna i vozi ga koliko moze postici brzinu i vidi koliko je crte od markera ostalo, koliko od vrha variomata, mislim da je neiskoristeno skoro cm...

--- Kraj citata ---
aahhaa kontam sad, i ako bude to neiskoristeno kako to rjesiti?

Drnda:
stavi role 6 grama pa vidi dali se situacija popravlj, kroz ubrzanje bi trebao imati oko 9k rpm-a mislim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju