Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG mc3 project

<< < (3/21) > >>

Lazo:

--- Citat: Kemo_nrg - 30 Siječanj, 2009, 23:54:11 ---
--- Citat: Lazo - 30 Siječanj, 2009, 23:49:48 ---Nice  :icon_thumright: , samo ti treba neki kit  :laughing7: , neće stari ni saznat samo ga ugradiš u nekom servisu ili kod frenda i to je to :frajer:

--- Kraj citata ---

hehe ma znam ja staviti kit, al sta ja znam nekako mi to nesigurno, ima ovde kod mene nekoliko njih stavili kit vozili jednu sezonu ili dvije i eto problema, ode radilica ode variomat puko klip oso cilindar upm i tako dalje....   :toothy9:,
volim ja vako imat sigurnih 50cc   :laughing9:

--- Kraj citata ---

To sam i ja mislio kad sam kupio skut, ali "need for speed" otkako sam vozio passata od starog 170 km/h (to je bila max brzina tog auta)  :headbang: , ja zbog starog nesmem kod kuće ništa šarafat oko skuta pa moram ić u mag-moto da me pljačkaju. Za tunirani skut treba imat para i za održavanje pa nema puno problema oko kita i ostalih sitnica. :icon_thumright:

Lazo:
Nije ovako loš (bar po meni)

Shiltac:

--- Citat: Kemo_nrg - 31 Siječanj, 2009, 00:47:10 ---
--- Citat: Shiltac - 31 Siječanj, 2009, 00:41:14 ---Pila. A u kavu boju ide? imo sam i ja mc3 bio je heben...

--- Kraj citata ---

bijelo sa narandzastim, feluge i neki detalji u narandzasto a ostalo sve bijelo  :toothy10:  , imas sliku od svog?

--- Kraj citata ---

evo ti projekt:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5031.0

Kemo_nrg:

--- Citat: Lazo - 31 Siječanj, 2009, 03:38:14 ---Nije ovako loš (bar po meni)

--- Kraj citata ---
hehe sic sam vec presvukao u bijelo, :toothy12: ,nesto slicno ce biti

@shiltac   znam nasao sam juce, nako iskreno nije mi nesto boja ta  :icon_biggrin: , u mene ce biti ljepsi  :laughing7:

Kemo_nrg:
ja danas upalim motor daidem probat kako ide, i ja krenem sa onim valjcima 7.2 i zutim oprugama na lameli, i meni se cini da motor ide dosta brze nego prije kad je bila sve serijala a sat pokaziva manje nego prije, sad neznam jel to mozda sat nije u redu il sta...    i ja stavim onda valjke 5.5 gr i krenem, dole u prenosu se cuje ko da ce puknut ja pogledam na sat a ono obrtaji na 10.5-11 hiljada, ev imam i video, sad neznam jel mi sat pobudalio ili...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju