Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Doomsday - 01 Veljača, 2007, 18:27:39pa ako u kutku za offtopičare nemoš bit offtematičar, di moš... znam... zato sam to i napisao ..i iako je off kutak... tema je malo drugačija... pa ono
pa ako u kutku za offtopičare nemoš bit offtematičar, di moš...
Svak je sam najbolji moderator, jer jebeš ti takav forum di zbog nezdrave ekipe moderatori moraju stalno 'radit'... A najčešće, ako moraš pitat da budeš moderator, znači...
Citat: Doomsday - 02 Veljača, 2007, 20:17:24Svak je sam najbolji moderator, jer jebeš ti takav forum di zbog nezdrave ekipe moderatori moraju stalno 'radit'... A najčešće, ako moraš pitat da budeš moderator, znači... a zato si ti cutao
Citat: eladio - 02 Veljača, 2007, 22:19:17Citat: Doomsday - 02 Veljača, 2007, 20:17:24Svak je sam najbolji moderator, jer jebeš ti takav forum di zbog nezdrave ekipe moderatori moraju stalno 'radit'... A najčešće, ako moraš pitat da budeš moderator, znači... a zato si ti cutao BUSTED!!!
hohohoho bas ste se raspricali ja mislio da je ova tema vec zaboravljena ali samo da pitam dal mi ko moze dat svoje ime i pass samo da tamo malo prošvrljam na forumu necu nis pisat ni komentirat ni nis samo citat . ako nije problem molim vas napisite tu ime i pass ili mi samo javite na msn [email protected] thx ljudi unaprijed