Općenito > Generalno o skuterima
moj prvi skuter
gokiSP:
od svih tih novih skutera meni je najljepsi nrg a koji ima bolju masinu netreba raspravljat jer imaju iste masine osi roxa sa minarelli masinom...
perica_46:
--- Citat: matrix.p - 29 Siječanj, 2009, 10:28:00 ---hehe....očito se vidi da sam novi.....ali ok ne znam ja gdje se tu predstavi...ajd mi recite šta mislite o TGB 303R black hawk od 50cc....moj frend ga ima i on kaže da je sasvim uadovoljan s njim...ja sam ga vozio ali...ne znam.... a jo i za tu marku baš nisam ćuo...tako da...ako netko zna bilo bi lijepo da mi pomogne..hehe
e da i šta mislite o speedfight-u R cup
--- Kraj citata ---
nemoj tgb-a ako vec imas toliko keša, netreba ti to u zivotu... istina, nova ranerica je malo losija od stare ali je oke iako bi ti ja preporucio roxa (inace vozim ranera) jer je malo bolja masina za sredit, za isto para ide dosta bolje... eto, raner il rox, nemoj tgb-a!! :happy3: :happy3:
dino gp1:
Prvi izbor... derbi gp1 open :icon_thumright:
area mf:
aprilia minarelli :icon_thumright:
veky402:
Bok...vozim ti TGB-a 303, skut je dobar ali nemoj ga kupovati...
...Razlozi:...
...jako teško doči do tuning djelova. :sad3:..kod nas skoro nigdje :help:...
...rezervni djelovi skupi u ..... :'(
...plastike skupe da i ne govorim...npr. ja sam slupo svojeg trebam 4 nove plastike i koštat će me 2700kn...s tim da mi kod repa ljeva plastika košta 1300kn...sa naljkama...bez njih 1050kn :sad1:...
...potrošnja mu je malo veča...od svih ostalih :drunken_smilie:...
...o servisu da i ne govorim, ako ti se nešto pokvari zna so odvuči servis i do pola godine...čak godinu...npr. mom kolegi zaj#bo fergazer...bio na servisu i nisu mogli nabavit fergazer 9 mj...onda se razj#bo i kupio je novi sam u roku 2 tjedna...
...ukratko skuter nije loš ali nemoj...rađe kupi baotiana :notworthy: :headbang:...(šala)...
...moj izbor bi bio aprilia sr 50...meni prvenstveno jer mi je najljepši...
...pozzz...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju