Općenito > Generalno o skuterima
moj prvi skuter
eladio:
--- Citat: ivan007 - 29 Siječanj, 2009, 00:11:29 ---ma moras se prestavit u rubriku odgovarajucu gdje je prestavljanje :jerk: pa onda dalje pitas sta zeli al ajde novi si p oprastamo :hello:
--- Kraj citata ---
predstavljanje nije obavezno :jerk:
meni je derbi gp1 open svakako najdrazi , vec sam puno pisao zasto :frajer:
dhorvat:
Budući da si zapeo za Gileru to je ujedno i tvoj najbolji izbor, a imaš i potpunu podršku od članova foruma :laughing7:
Znam da govorim u ime većine :icon_thumright:
Ako se ikad odlučiš za tuning, uzeo si model koji je jedan od najzahvalnijih po tom pitanju :icon_tongue: :jerk: Makar ni s ostalima nemožeš pogriješiti. Jer nove aprillije SR, Piaggio NRG i Gilere Runner imaju potpuno iste mašine. Jedino Yamaha Aerox ima drukčiji tip mašine koji je malo kompliciraniji za naštelat, ali je potencijalno i jači za par postotaka. Kaj se tiče kvalitete, oba dva tipa mašine su jednako odlični :toothy10:
matrix.p:
hehe....očito se vidi da sam novi.....ali ok ne znam ja gdje se tu predstavi...ajd mi recite šta mislite o TGB 303R black hawk od 50cc....moj frend ga ima i on kaže da je sasvim uadovoljan s njim...ja sam ga vozio ali...ne znam.... a jo i za tu marku baš nisam ćuo...tako da...ako netko zna bilo bi lijepo da mi pomogne..hehe
e da i šta mislite o speedfight-u R cup
dhorvat:
--- Citat: matrix.p - 29 Siječanj, 2009, 10:28:00 ---hehe....očito se vidi da sam novi.....ali ok ne znam ja gdje se tu predstavi...ajd mi recite šta mislite o TGB 303R black hawk od 50cc....moj frend ga ima i on kaže da je sasvim uadovoljan s njim...ja sam ga vozio ali...ne znam.... a jo i za tu marku baš nisam ćuo...tako da...ako netko zna bilo bi lijepo da mi pomogne..hehe
e da i šta mislite o speedfight-u R cup
--- Kraj citata ---
TGB je najbolja izvedba motora od svih kineza, taiwanaca i slično. Ali vozio sam ga i nisam baš pretjerano zadovoljan s njime. Jedino što izgleda lijepo (stvar ukusa).
Al nije ni do koljena Piaggio/minarelli motorima koje si prije spomenuo :nono:
sven_vx:
ljudi su ti rekli svoja misljenja,sad je na tebi red da odaberes!biraj izmedu ova cetiri skutera i neces pogrijesiti:runner,nrg,sr i aerox... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju